SportieGO! jouw omnisportclub

Wil je graag verschillende sporten uitproberen zonder extra verplaatsingen en extra kosten?

Dat kan! Sluit je aan bij SportieGO!

 

logo SportieGo
SportieGO! is dé omnisportclub van Sportievak vzw voor kinderen van het eerste tot derde leerjaar. Je kind kan proeven van verschillende sporten, die ze later ook in clubverband in hun gemeente verder kunnen beoefenen.  De ideale manier dus om te ontdekken welke sport hen het beste ligt.

SportieGO! zorgt voor een jaarprogramma vol afwisseling want om de 3 lessen komt er een andere sport aan bod. De lessen starten steeds in september en lopen tot eind april / mei, ongeveer de duur van een schooljaar dus. De lessen gaan wekelijks door (met uitzondering van vakantieperiodes) in een gemeentelijke sporthal. SportieGO! wordt georganiseerd in samenwerking met gemeentelijke sportdiensten en lokale sportclubs.

Meer details over programma, data,… vind je per gemeente waar SportieGO! gepland wordt. Inschrijven doe je online, na inschrijving ontvang je per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het pakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Bel ons op 056 26 44 20 of mail ons hiervoor.

Onze SportieGO!-omnisportlesgevers en de clubtrainers kijken er al naar uit om er een spetterend en afwisselend SportieGO!-jaar van te maken.

Lees hier de volledige projectomschrijving van SportieGO!

je kan nu inschrijven voor SportieGO! 2017-2018

 

volg ons ook op

https://www.facebook.com/sportiego