SportieGO! in Zulte

Wil je graag verschillende sporten uitproberen zonder extra verplaatsingen en extra kosten?

Dat kan! Sluit je aan bij SportieGO! in Zulte!

logo SportieGo

SportieGO! is dé omnisportclub van Sportievak vzw voor kinderen van het eerste tot derde leerjaar. Je kind kan proeven van verschillende sporten, die ze later ook in clubverband in hun gemeente verder kunnen beoefenen.  Om de drie lessen komt er een andere sport aan bod: de ideale manier om te ontdekken welke sport hen het beste ligt.

De lessen starten in september en lopen tot eind april, ongeveer de duur van een schooljaar dus. De lessen gaan wekelijks door (met uitzondering van vakantieperiodes) in een gemeentelijke sporthal. SportieGO! wordt georganiseerd in samenwerking de gemeentelijke sportdienst en lokale sportclubs.

Aansluiten kan hier online,  je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het lessenpakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Bel ons op 056 26 44 20 of mail ons hiervoor.

wie? wat? waar? wanneer?

  • voor kinderen van het 1e tem het 3e leerjaar (geboortejaren 2009/2010/2011)
  • veel afwisseling want om de 3 lessen een nieuwe sport
  • lessen starten 22 september 2017 en lopen tot begin mei 2018
  • telkens op vrijdagnamiddag van 16u30 tot 17u30
  • alle lessen vinden plaats in de gemeentelijke sporthal aan de Waalstraat 118 in Zulte (uitgezonderd tafeltennis, dat doorgaat in de lokalen van de club zelf)
  • lidmaatschap € 105/ jaar (incl. verzekering en alle lessen)

 

sporten en organiserende clubs

 sporttak

 club

 dans en ballet  Balletschool Lunatica
 karate  Karate Jitsu Akira
 multisport  SportieGO!
 rugby  Rugbyclub Waeregem
 taekwondo  Taekwondo Saju
 tafeltennis  TTC Olsene
 voetbal  Voetbalschool Atletico
 volleybal  Kuros Zulte

 

Een overzicht van welke lessen op welke data plaats vinden ontvang je kort voor de start van het sportjaar, wanneer duidelijk is hoeveel groepen gevormd worden.

Download hier de pdf-versie van de flyer met alle data.


aansluiten

OPGELET: door onderstaand formulier in te vullen word je lid van een SportieGO!club. Heb je enkel een vraag of wens je meer informatie: stuur dan gewoon een mailtje naar sportiego@sportievak.be

  • Deze is een maatregel tegen spam en misbruik van uw gegevens.

Je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het lessenpakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Uiterste inschrijfdatum: 8 september 2017.

met de medewerking van

clubsZulte

volg ons ook op

https://www.facebook.com/sportiego