animator in Como Sportievak

Ben jij een geboren animator?

Kun je de verantwoordelijkheid aan over een groep jongeren en wil je hen steeds een grandioze vakantie bezorgen die ze nooit zullen vergeten?

Heb je een luisterend oor maar ben je ook een entertainer?

Werk je graag in een leuk team samen en voel je je aangesproken door de Italiaanse sfeer en grandioze uitzichten op het Comomeer?

Dan is animator zijn in Como Sportievak zeker iets voor jou!

 

Tijdens de zomermaanden gaan in Sala Comacina aan het Italiaanse Comomeer tal van sportweken door in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak. Tijdens deze vakanties staat een heel begeleidingsteam klaar om alles in goede banen te leiden. Als animator sta je zowel overdag als ’s avonds paraat om deelnemers die niet aan het sporten zijn (afhankelijk van hun dagprogramma) te animeren en te begeleiden.

Je opdracht

Als animator verzorg je overdag de activiteiten ‘sport en spel’ (afhankelijk van het dagprogramma) voor de deelnemers die niet aan het sporten zijn en ben je continu bij hen. ’s Avonds ben je de drijvende kracht om een avondactiviteit uit te werken. Daarnaast is het ook mogelijk dat je met de deelnemers op daguitstap trekt (stadsbezoeken), met het locale openbaar vervoer.

Jij bepaalt het programma en de uitwerking van je activiteiten maar je kan altijd een beroep doen op de andere teamleden voor assistentie. Het type activiteiten stem je uiteraard af op de leeftijd van de deelnemers.  Samen met de sportlesgevers zorg je voor een goed verloop van de week en bezorg je de deelnemers een onvergetelijke vakantie.

Je profiel

  • je bent minimum 17 jaar
  • je bent in het bezit van het Attest van Animator in het Jeugdwerk
  • je hebt een hart voor sport en jeugdwerk
  • je bent een creatieve, aanstekelijke duivel-doet-al
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • je werkt graag in teamverband

Je herkent jezelf hierin?

Stel je kandidaat!