poetshulp in Como Sportievak

Steek je graag de handen uit de mouwen?

Ben je niet vies van vod en dweil en ben je daarenboven een manusje-van-alles die eventueel ook in de keuken of bij het monitorenteam een handje kan toesteken?

Werk je graag in een leuk team?

Voel je je daarenboven aangesproken door de Italiaanse sfeer en grandioze uitzichten op het Comomeer?

Dan is poetshulp zijn in Como Sportievak zeker iets voor jou!

 

Tijdens de zomermaanden gaan in Sala Comacina aan het Italiaanse Comomeer tal van sportweken door in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak. Als poetshulp sta je tijdens deze vakanties borg voor de netheid en hygiëne in het centrum. Uiteraard begint dit al bij onze deelnemers zelf, van wie wij respect voor ieders werk afdwingen en van wie we verwachten dat ze hun kamer en het sanitair niet als één grote puinhoop achterlaten.

 

Je opdracht

Je hoofdtaak is het waken over de hygiëne en netheid in het centrum. Praktisch betekent dit dagelijks een tweetal uur werk om kamers te vegen en sanitair te poetsen en op zaterdag, wanneer een groepswissel gebeurt, het volledige centrum onder handen nemen.

Afhankelijk van de bezetting en het aanwezige monitorenteam, word je mogelijk ingeschakeld voor enkele andere taken, zoals bijvoorbeeld op drukke momenten meehelpen in de keuken of  een groep begeleiden op daguitstap naar een nabijgelegen stad.
Deze opdrachten zijn geheel facultatief en gebeuren steeds in samenspraak met de centrumverantwoordelijke.

 

Je profiel

  • je bent minimum 20 jaar
  • je hebt oog voor netheid en hygiëne
  • je kan goed overweg met jongeren en werkt graag mee om deelnemers een leuke vakantie te bezorgen
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid

Je herkent jezelf hierin?

Stel je kandidaat!