Como Sportievak – schoolreizen

Het centrum Como Sportievak is open van april tot eind oktober. Buiten de vastgelegde vakantieperiodes kunnen groepen vanaf 20 personen het centrum in diverse formules huren.

Como Sportievak is een prachtige bestemming voor schoolreizen: je vindt er de ultieme combinatie van een zonnig klimaat, tal van sportmogelijkheden en een flinke brok cultuur. In de directe omgeving liggen de typische dorpjes Lenno, Menaggio en het prachtige Bellagio. De regionale hoofdstad Como ligt op een halfuurtje rijden en de cultuurstad Milaan is in anderhalf uur bereikbaar.

In het vakantiecentrum is steeds een centrumverantwoordelijke aanwezig om uw verblijf in goede banen te leiden en u ter plaatse met raad en daad bij te staan. Huren is mogelijk vanaf 3 nachten, groepen bestaan uit maximaal 35 personen. Onze kookploegen serveren tot in de puntjes verzorgde maaltijden.

Het aanwezige sportmateriaal, gaande van motorboten tot kajak- en zeilmateriaal, kan eveneens worden gehuurd. Ook lesgevers kunnen door ons voorzien worden. Deze totaalpakketten aan democratische prijzen worden volledig afgestemd op de wensen van de huurder.

Meer info ivm het huren van het centrum vindt u onder het luik “verhuur”.

Op aanvraag verzorgen we ook

  • mountainbike- en/of wandelvakanties
  • sportstages voor clubs en ploegen
  • trainingskampen waterski en wakeboard
  • vakanties op maat van de aanvrager

Voor alle info en reservaties: bel 056 26 44 20 of mail ons

 

bekijk de fotovoorstelling van Como Sportievak

 

ComoSportievakS