animator op sportkampen

Animator worden bij Sportievak?

Heb je je attest van Animator in het Jeugdwerk?

Heb je zin om een pak toffe mensen te leren kennen?

Wordt animator op onze sportkampen!

Sportievak vzw organiseert tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie tal van sportkampen met overnachting voor kids en jongeren van 6 tot 18 jaar. Hierbij staan gediplomeerde lesgevers in voor de sportlessen, maar zijn het animatoren die er buiten de sporturen voor zorgen dat onze deelnemers zich geen minuut vervelen.

Je opdracht

Als animator verzorg je de nevenactiviteiten: ‘sport en spel’ tussen of na de sportlessen (afhankelijk van het dagprogramma) en avondactiviteiten na het avondmaal. Jij bepaalt het programma en de uitwerking van de activiteiten maar je kan altijd een beroep doen op de andere teamleden voor assistentie. Het type activiteiten stem je uiteraard af op de leeftijd van de deelnemers.

Eens je aangesteld bent krijg je toegang tot de beveiligde pagina over je bestemming en kan je je taak voorbereiden. Er zijn materiaal- en animatiekoffers mee op elk kamp maar alles wat je activiteiten meerwaarde kan geven, mag je gerust meebrengen: cd’s, verkleedkledij, documentatie met spelletjes,…

Samen met de kampleider en de sportlesgevers zorg je voor een goed verloop van de week en bezorg je de deelnemers een onvergetelijke vakantie.

Je profiel

  • je bent minimum 16 jaar
  • je bent in het bezit van het Attest van Animator in het Jeugdwerk
  • je hebt een hart voor sport en jeugdwerk
  • je bent een creatieve, aanstekelijke duivel-doet-al
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • je werkt graag in teamverband

Je herkent jezelf hierin?

Stel je kandidaat!