kookouder in Como Sportievak

Ben jij een echte keukenpiet?

Is koken voor een groep van 40 personen voor jou een fluitje van een cent?

Werk je graag in een leuk team samen en voel je je aangesproken door de Italiaanse sfeer en grandioze uitzichten op het Comomeer?

Dan is kookouder zijn in Como Sportievak zeker iets voor jou!

 

Tijdens de zomermaanden gaan in Sala Comacina aan het Italiaanse Comomeer tal van sportweken door in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak. Het centrum beschikt over een volledig uitgeruste keuken zodat we dagelijks vers bereide maaltijden op tafel kunnen toveren. Aan jou om onze deelnemers elke dag opnieuw te verrassen!

Je opdracht

Als kookouder is het je opdracht natuurlijk om alle maaltijden te verzorgen. Je bent met twee personen verantwoordelijk voor de keuken en alles wat hier bij komt kijken. Het samenstellen van de menu en het bereiden van de maaltijden zijn je verantwoordelijkheid. Hierin wordt je natuurlijk ondersteund door de centrumverantwoordelijke!

De maaltijden (ontbijt, middag- en avondeten) worden steeds bereid door vrijwillige kookouders. De groepen zijn maximaal een 35-tal deelnemers groot (zonder het begeleidingsteam).

In samenspraak met de centrumverantwoordelijke worden de inkopen gedaan. De aanwezige lesgevers en animatoren helpen waar nodig ifv tafeldienst, opruim en afwas.
Ter plaatse is een volledig uitgeruste keuken ter beschikking.

 

Je profiel

  • je bent minimum 20 jaar
  • je hebt een hart voor sport en jeugdwerk
  • je bent een fervente kok of hobbykok
  • je werkt er graag aan mee om deelnemers een leuke vakantie – en lekkere maaltijden – te bezorgen
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid

Je herkent jezelf hierin?

Stel je kandidaat!