Beste ouder,

hopelijk is het schooljaar goed begonnen en kan je terugblikken op een geslaagde zomer. Een nieuw schooljaar betekent ook de start van onze sportreeksen SportieGo en SportieFun. Bekijk zeker het aanbod in jouw regio! Verderop lees je voor welke sportkampen je jouw kind alweer kan inschrijven. En ja hoor, dat kan al vrij ver vooruit... 



Ontdek ons wekelijks sportaanbod

Van september tot april organiseren we sportreeksen 'SportieFun' en 'SportieGo'. Meestal op woensdag, behalve tijdens de schoolvakanties. Je kind krijgt één uurt sportles, gedurende een periode van 24 lessen. We voegden enkele nieuwe gemeentes aan ons aanbod toe! Info, data en locaties vind je op onze site. Er zijn nog plaatsjes!

aanbod

 


Nazomer? Of voorherfst? 

Ja, je leest het goed! Eenmaal we het woord nazomer in de mond nemen, betekent dat vooral dat onze herfstkampen voor de deur staan! Al lijken vallende bladeren en regenplassen en jassen nog veraf. Ons volledige sportkampenaanbod voor de herfstvakantie staat nu online. Wees op tijd!

aanbod herfst

 


Zie ginds komt Sint-Nikolaas...  

Kijk maar eens in de winkelschappen, wedden dat je al snoepgoed voor Sinterklaas vindt? Toegegeven, ook wij vinden dat lichtelijk overdreven. Maar voor onze sportkampen kan je niet vroeg genoeg zijn! Al onze sportkampen voor de kerstvakantie staan nu online. 

aanbod kerst

 


Bim! Bam! Beiren, de klokken... 

Of we bij Sportievak misschien een zonneslag hebben door die hete nazomer? Ach, Pasen valt vroeg in 2024. En als je dan toch straks je kind inschrijft voor een herfst- of kerstkamp, scroll dan al eens door onze sportkampen voor de krokus- en paasvakantie. Verlangen kan immers geen kwaad... Paardrijden kan opnieuw in Bissegem, Grote Brogel en Merelbeke!

aanbod krokus en pasen

 


Een olympisch wielrenster in onze podcast

Beluister het verhaal Ann-Sophie Duyck, die liefst vijf opeenvolgende Belgische titels én EK zilver won in het tijdrijden. Ontdek hoe haar voormalig leven als profsporter haar vandaag nog steeds vormt als persoon. 

ontdek alle afleveringen

 

Sportievak vzw - Esserstraat 6, 8550 Zwevegem
056 26 44 20 - info@sportievak.be - sportievak.be



klik hier om uw adres uit te schrijven