Beste ouder,

we herinneren je er graag nog eens aan dat alle sportkampen voor de hele zomervakantie van 2024 morgen, vrijdag 1 december, online komen! Lees verder voor meer praktische info. 



Je wekker zetten hoeft niet

Wees gerust, je hoeft niet om middernacht, of om zes uur 's morgens... klaar te zitten voor je PC. De sportkampen worden manueel online gezet, en dit proces zal dus ook aan onze kant even tijd in beslag nemen. Het kan dus goed zijn dat je om 9u een bepaald sportkamp wel al vindt, en een ander nog niet.

naar aanbod



Boek tijdig

We voorzien dat in de loop van de dag alle sportkampen online staan. Ons advies? Ben je zeker welk sportkamp je wenst, boek dan tijdig. Uiteraard lopen bepaalde populaire locaties sneller vol dan andere. Maar we verwachten niet dat jouw gewenste kamp binnen het uur volzet is. Bij elk sportkamp staat trouwens ook een indicatie hoeveel vrije plaatsjes er op dat moment nog zijn.



Nieuwe locaties

We hebben enkele nieuwe locaties aan ons aanbod toegevoegd! Vanaf de krokusvakantie verwelkomen we jullie ook op ons sportkamp in Knesselare, vanaf Pasen komen daar ook Lo-Reninge, Houthulst en Alveringem bij!

naar aanbod

 

Sportievak vzw - Esserstraat 6, 8550 Zwevegem
056 26 44 20 - info@sportievak.be - sportievak.be



klik hier om uw adres uit te schrijven