Beste trainer, 

Een nieuwsbrief om iets van op te steken! Of je nu een doorgewinterde trainer of bestuurder bent of relatief nieuw in de sportclub, je vindt ongetwijfeld een bijscholing, opleiding of webinar op jouw maat in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier.



Schrijf snel in voor initiatie EHBO

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseren we een praktijkgerichte initiatie EHBO in de sport, in het Gusb in Gent. Deze initiatie voorbehouden voor leden van aangesloten clubs start om 8u30 tot omstreeks 12u30. Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven is verplicht.

Prijs: €25 p.p. (de betaling verloopt via de club). Nadien ontvang je een attest van deelname.

info en inschrijven


 

 

Nieuw: Start2Coach Aalst

Sportievak organiseert een eerste sporttak-overschrijdende Start2Coach ism Sportwijk Schotte en Pit Stop Sport Academy. Deze praktijkgerichte basismodule is ideaal voor jouw startende (hulp)lesgevers in clubs of sportkampen. De lessen vinden plaats in Aalst, in april. Dankzij het Sportievak-opleidingsfonds krijg je de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort!

meer info en data


 

 

Digitale clubinfoavond op 13 maart

Noteer woensdag 13 maart 2024 in jouw agenda. Want dan gaan we om 19u30 online voor de Sportievak Clubinfoavond.

Ontdek alles over het open clubfonds en de andere lopende fondsen van Sportievak en maak kennis met de nieuwe formules voor lessenreeksen en sportkampen binnen jouw club. Ben je ook van de partij? 

schrijf hier in


 

 

Word club-API op één week

Volg tijdens de week Gezond en Ethisch Sporten twee webinars en je kan aan de slag. Je kan enkel voor beide webinars inschrijven. De kostprijs is €40.

  • webinar 1: Sport met grenzen op maandag 26 februari van 19u tot 22u
  • webinar 2: Aan de slag als club-API op donderdag 29 februari van 19u tot 22u

inschrijven


 

 

Volg een bijscholing van VSF

Ook bij VSF is het een druk voorjaar qua bijscholingen voor sportclubs. Klik voor meer info en inschrijven op de link(s) hieronder.

 

Bijscholingsaanbod VTS 2024

Naast meer dan 400 trainersopleidingen, kan je bij de Vlaamse Trainersschool terecht voor een ruim bijscholingsaanbod.


Sportiecast aflevering 15

Christophe Roosen is een naam in de atletiekwereld, ondernemer en hardloopfanaat. Zijn hardloop app Trenara telt intussen tienduizenden enthousiaste gebruikers en heeft de wind in de zeilen. En ook sportclubs en hun trainers kunnen er wel bij varen. 

ontdek de podcast

 

Sportievak vzw - Esserstraat 6, 8550 Zwevegem
056 26 44 20 - info@sportievak.be - sportievak.be



klik hier om uw adres uit te schrijven