Beste lesgever,

Een sportdag begeleiden, een hele week op sportkamp met overnachting of een coach-opleiding starten? De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Lees snel verder. The world is your oyster!


 

De sportdagen komen eraan!

Enkele dappere scholen hadden zelfs al hun sportdag. Dapper, want dat ging soms gepaard met kou, wind en regen. Tradtitiegetrouw bulkt onze kalender vanaf de lente met sportdagen. Kan jij je soms tijdens de week vrijmaken? Check onze kalender en laat het ons weten!

sportdagenkalender


 

 

Koers, gym of volley? 

Wij zoeken nog lesgevers voor onze interne sportkampen in de eerste week van de zomervakantie! En dat op ons baanbrekend wielerkamp in Geraardsbergen, een volleykamp in Mechelen waar je je op slag amuseert, of ons gymkamp in Mechelen waar je ondersteboven van bent!

contact


 

 

Beschikbaar in de zomer?

Weet je al welke periodes je komende zomer vrij bent? Pas alvast je beschikbaarheid aan in je account, en dan contacteren we jou zo snel mogelijk! Een berichtje naar Hilde via Messenger mag ook altijd!

naar mijn account


 

 

Naschoolse sport bij jou?

Ken je onze lessenreeksen SportieGo en SportieFun al? Misschien is zo'n uurtje sporten na de les wel helemaal iets voor jouw school? Aarzel niet om ons te contacteren en samen zoeken we de perfecte formule!

contacteer ons


Start2coach Aalst

Wil je graag sportles geven, maar heb je nog niet het juiste diploma op zak? In april vindt in Aalst een eerste sporttakoverschrijdende start2coach plaats. Laagdrempelig en praktijkgericht. Alle info op onze site via de button!

start2coach


 

 

Klaar voor het nieuw schooljaar

Wil je een zachte overgang maken van de zomervakantie naar het nieuwe schooljaar? Begeleid dan een sportkamp tijdens de laatste twee weken van augustus! Zo sta je op 1 september al goed opgewarmd voor je klas! Wij zien jullie alvast heel graag komen!

ik wil lesgeven


Sportievak vzw - Esserstraat 6, 8550 Zwevegem
056 26 44 20 - info@sportievak.be - sportievak.be



klik hier om uw adres uit te schrijven