Beste lezer, 

We zijn super enthousiast om je te vertellen over alle nieuwe tools en voordelen die we voor jouw club hebben ontwikkeld. Ons doel? Jou nog beter ondersteunen bij het runnen van je club en het aantrekken van nieuwe leden. Benieuwd wat er allemaal nieuw is? Lees snel verder.



Jouw eigen Clubpagina

Een mini clubwebsite, een blikvanger voor jouw club! Schrijf een sprankelende tekst over jouw club en deel al je evenementen. Laat je vinden met een handige kaart en alle contactgegevens. Waar wacht je nog op? Log in op Mijn Sportievak en vraag de mogelijkheid aan om jouw clubpagina te activeren.

meer info

 


Eventverzekering: geregeld in een handomdraai

Een onvergetelijk evenement organiseren zonder zorgen? Met onze online calculator regel je in een paar minuten de perfecte verzekering voor jouw event. Ontdek snel alle voordelen! 

ontdek de calculator

 


Nieuw tarief voor deelnemers aan lessenreeks!

Werk je in jouw club met lessenreeksen of beurtenkaarten? Dan kan je genieten van een speciale premie voor een periode van max. 6 maanden aan 3,50 euro per deelnemer. Lessenreeks deelnemers toevoegen doe je via Mijn Sportievak, na goedkeuring door Sportievak kan je lessenreeks deelnemers toevoegen aan het bovenstaande tarief. Let op: enkel voor clubs die effectief lessenreeksen aanbieden.



Kies je promomateriaal!

Wil je jouw event naar een hoger niveau te tillen? Ons gloednieuwe promotiemateriaal is binnen! Organiseer je binnenkort een tornooi, loopevent, obstacle run, wandeldag, of sportief event voor het goede doel? Neem dan een kijkje. 

upgrade je event

 


Schitter op 'Decathlon Team Run'

Tijdens de Decathlon Team Run leg je met je team van 5 personen zo snel mogelijk 25 km af.

Waar en wanneer? Vrijdag 24 mei 2024 om 18 uur, op de parking van Decathlon Kortrijk.

Kom je het opnemen tegen het Sportievak-team?

info en inschrijven

 


Club event in de kijker: Jespo On Tour 

‘Jespo On Tour’ laat jongeren in en rond Antwerpen kennismaken met verschillende sporten. Kom op zaterdag 13 april gratis sporten op de Groenplaats in Antwerpen!

Voeg ook jouw clubactiviteiten toe via Mijn Sportievak, dan verschijnen die hier.

meer info

 

Sportievak vzw - Esserstraat 6, 8550 Zwevegem
056 26 44 20 - info@sportievak.be - sportievak.be



klik hier om uw adres uit te schrijven