sportdagen

Sportievak zet je school, vereniging, bedrijf,... in beweging!

Zoek je een leuke, uitdagende sportdag voor je school, jeugdbeweging,...? Een teambuildingactiviteit met collega's of voor een vrijgezellenfeestje? Een sportief extraatje voor een verrassingsreis? Dan zit je hier aan het juiste adres!

We hebben een ruime waaier aan mogelijkheden, voor allerhande doelgroepen en aanpasbaar volgens leeftijd, groepsgrootte, locatie, enz. Bekijk de mogelijkheden in het menu hiernaast.

 

Vind je je ding niet in onze vaste formules? Geen nood, je kan ook je eigen sportdag samenstellen. Bekijk het overzicht van de sporten die we aanbieden en contacteer ons: we maken een programma op jouw maat!

Sport en spel in de kijker

Deze activiteiten bieden we aan op sportdagen voor het secundair onderwijs en als teambuildingactiviteit voor volwassenen en bedrijven.

Bubbleball

Een ludieke variant van voetbal waarbij je bovenlichaam in een grote bal zit. Tijdens het voetballen kan je pijnloos je tegenstander omverbotsen.

http://sportievak.be/wp-content/uploads/2014/12/SDbubbleball-300x200.jpg

Archery Tag

Schietspel waarbij je met aangepaste bogen en pijlen zo snel mogelijk het andere team moet uitschakelen.

http://sportievak.be/wp-content/uploads/2015/11/SDArcheryTag-300x200.jpg

Mountainbike

Een groepsactiviteit voor jong en oud. We beschikken over gloednieuwe fietsen voor jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen.

http://sportievak.be/wp-content/uploads/2014/10/SDmountainbike-300x200.jpg

Waterski en/of wakeboard

Zowel voor beginners als voor meer geoefende waterskiërs/wakeboarders. Je hoeft niets van de sporten te kennen, iedereen krijgt les op eigen niveau.

http://sportievak.be/wp-content/uploads/2014/12/WMwakeski-300x200.jpg