sportkampen met overnachting

Onze sportkampen met overnachtingen gaan door in tal van vakantiecentra in Vlaanderen. Je kan een keuze maken uit een waaier van sportdisciplines of -combinaties.

Dagelijks staan er minimum vier uren sport op het menu die altijd gegeven worden door gediplomeerde lesgevers zoals bachelors en masters lichamelijke opvoeding en door Bloso opgeleide initiators en trainers. Iedereen krijg les op eigen niveau.

Er wordt les gegeven in kleine groepjes van minimum 7, maximum 12 deelnemers waardoor je heel veel kan bijleren op één week. Buiten de sportlessen staan gediplomeerde animatoren in voor gevarieerde nevenactiviteiten. Het geheel wordt gecoördineerd door een kampleider. Een volledig begeleidingsteam staat dus paraat om je een fantastische vakantie te bezorgen!

Alle sportkampen met overnachting starten op zondagavond (onthaal tussen 18u en 19u) en eindigen op vrijdagnamiddag (vertrek tussen 17 en 18u), tenzij anders aangegeven. Je krijgt all-in prijzen, maw de prijs omvat telkens een verblijf in vol pension (met overnachting, ontbijt, middagmaal, vieruurtje, avondmaal en dranken bij de maaltijden), alle sportlessen en alle nevenactiviteiten.

’s Avonds zitten we ook niet stil want animatoren staan garant voor leuke activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de groep. Een quiz, balspelen, waterspelletjes, een uitdaging jongens-meisjes of deelnemers-monitoren, een zoekspel of een avond vol opdrachten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Snel vinden wat je zoekt?

Gebruik de vakantiezoeker!

 

Project sociale korting en ondersteuning

Sportievak vzw biedt – met de ondersteuning van de Vlaamse Overheid – extra kortingen voor kinderen uit kansengroepen en/of met een beperking*.

Wij voorzien:

 • een korting van 25 Euro op de basisprijs van binnenlandse sportkampen met overnachting
 • het kosteloos ter beschikking stellen van bijkomende opties of te huren sportmateriaal zoals fietsen, wetsuits, enz
 • het kosteloos ter beschikking stellen van specifiek sportmateriaal dat de deelnemer normaliter zelf moet meebrengen (bvb. tennisracket, skateboard,…)
 • extra begeleiding en aangepast sportmateriaal voor deelnemers met een beperking

Dit project is geldig op volgende sportkamplocaties: Bissegem, De Panne, Geraardsbergen, Grote Brogel, Mechelen, Merelbeke, Oudenaarde, Tongeren, Torhout en Wevelgem (enkel de sportkampen met overnachtingen).

 

Wat moet je doen om van deze extra voordelen te genieten?

Op elk inschrijvingsformulier kan je melding maken dat de deelnemer in aanmerking komt voor dit project. De korting kan pas toegekend of terugbetaald worden na het bezorgen van één van volgende bewijsstukken:

 • kinderen uit kansengroepen:
  • een attest van de mutualiteit
  • een verklaring van een sociale partner (zorginstelling, OCMW,…)
 • kinderen met een beperking:
  • een attest van de mutualiteit
  • een attest van een arts of specialist (verklaring van fysieke/mentale beperking, ASS,…)
  • attest 66% van de overheid

Bewijsstukken kunnen via mail worden bezorgd of opgestuurd naar Sportievak vzw – Groeningelaan 40 – 8500 Kortrijk.