volwassenen

Sportievak zet ook jou in beweging!

“Rust roest” zegt een oud spreekwoord. Maar er zit veel waarheid in! En aangezien we ons tot doel stellen iederéén aan het sporten te krijgen is er ook voor volwassenen een ruim aanbod aan sportieve activiteiten. De gratis fietstochten van ons Blauw Fietslint, de succesvolle biking dinners, een cursus op stap naar meer beweging, er zit voor elk wat wils in ons aanbod. Verken de mogelijkheden in bovenstaand menu.

Dagactiviteiten

Een biking dinner, een wandeltocht of je conditie aanscherpen met een cursus “op stap naar meer beweging”, je vindt vast en zeker een leuke activiteit die bij jou past.

Blauw Fietslint

Het Blauw Fietslint is een gezamenlijk initiatief van Sportievak vzw en de Liberale Mutualiteiten van zes provincies. Het bestaat uit een reeks gratis, begeleide fietstochten op verschillende data en verschillende locaties.

Rugscholing

Sportievak vzw biedt rugscholing aan in diverse lesvormen. Hieronder alvast twee voorbeelden, lessen kunnen echter ook uitgebreid worden op maat van de aanvrager.

Weekends en vakanties

Wil je er met een groepje sportieve vrienden, een vereniging of club eens op uit, contacteer ons met je vraag of voorstel! Een weekend, midweek of langer verblijf in binnen- of buitenland, met een eigen programma of op basis van het aanbod van Sportievak: alles is mogelijk en bespreekbaar.

Sport à la carte

Daar waar de jeugd opteert voor uitdagende en extreme sporten, vinden volwassenen vaak de tijd niet meer voor sportief (vakantie)plezier. Een druk gezinsleven, zorg voor kinderen, kleinkinderen,… Allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat je soms geen tijd meer vindt voor jezelf.

Daarom is het belangrijk er af en toe eens tussenuit te knijpen, de gezonde buitenlucht op te snuiven en een sportieve uitdaging aan te gaan. Sportievak is er om u daarbij te helpen. Met tal van sportieve dagactiviteiten, weekends en vakanties is er voor elk wat wils. Fietsen, wandelen, een snuifje cultuur, een nieuwe sport ontdekken, het kan allemaal!

Wij organiseren elke vorm van sportieve uitstap of vakantie op aanvraag.

Sport à la carte dus, helemaal op jouw maat!

Heb je een idee voor een uitstap of wil je met een bepaalde sport kennismaken: contacteer ons, we helpen je met het zoeken van de gepaste accommodatie, zorgen voor begeleiders of lesgevers, doen reservaties en organiseren eventueel vervoer.

Jouw idee + onze aanpak = succes gegarandeerd!