fietsmidweek Steensel

Een recreatieve fietsvijfdaagse in het hart van de Kempen

Steensel is een ideale uitvalsbasis om het onmetelijke, groene grenspark De Kempen per fiets te ontdekken. In het gezelschap van twee plaatselijke gidsen genieten we van dit prachtige natuurgebied met z’n gezellige dorpjes, uitgestrekte bossen, akkers, weilanden en waterplassen. Hier is voor maar liefst 343 km aan fietspaden aangelegd! De natuurminnende en rustzoekende toerist proeft in deze groene driehoek op de Belgisch-Nederlandse grens volop van de Hollandse sfeer, cultuur en ambiance.

Deze streek biedt oneindig veel mogelijkheden om steeds weer iets nieuws te ontdekken. Dagelijks staat er een tocht van 50 à 60 km op het programma, dit in combinatie met een bezoek aan een aantal plaatselijke bezienswaarsdigheden, kortom  geschikt voor de recreatieve fietser dus.
Tijdens deze midweek verblijven we in Motel Steensel, een aangenaam en gastvrij hotel net voorbij de Belgische grens (tussen Turnhout en Eindhoven). Het motel is eveneens gekend als congrescentrum. Er is een vlotte bediening en de maaltijden zijn er uiterst verzorgd. Alle kamers beschikken over met douche, toilet, wastafel, kleurentelevisie, telefoon en radio.

 

Deze uitstap wordt op aanvraag voor uw groep georganiseerd.

 

 

Praktische info

  • verblijf in half pension (maandagavond tot vrijdagmiddag)
  • begeleiding door lokale gidsen
  • deelnemers begeven zich met eigen middelen naar het vertrekpunt

Voor alle info en reservaties: bel 056 26 44 20 of mail ons