Home Kampinfo Lichtervelde

Kampinfo Lichtervelde

1. Adres

OPGELET: sommige sportkampen gaan door in de sporthal van de gemeenteschool Beverbos, andere in de gemeentelijke sporthal.

Sporthal Gemeenteschool Beverbos - Beverenstraat 18 - 8810 Lichtervelde

 • periode Z1 van 2 juli tot 6 juli 2018
 • periode Z2 van 9 juli tot 13 juli 2018

Gemeentelijke sporthal - Zandstraat 13 - 8810 Lichtervelde

 • periode Z3 van 16 juli tot 20 juli 2018
 • periode Z4 van 23 juli tot 27 juli 2018
 • periode Z5 van 30 juli tot 3 augustus 2018

2. Onthaal

Bij aankomst wacht een monitor je op in de inkomhal van het sportcomplex, hij/zij verwijst je dan door naar de juiste locatie. De opvang start vanaf 8u00.

Opgelet: voor een vlotte start van het dagprogramma moet je vóór 9u aanwezig zijn !

BELANGRIJK: Wij vragen met aandrang dat alle kinderen tot bij de monitoren aan het onthaal worden gebracht, waar het uur van aankomst genoteerd wordt. Ook 's avonds bij het afhalen moet je je melden bij de verantwoordelijke monitor en wordt het uur van vertrek genoteerd. Als kind(eren) door derden gebracht of afgehaald worden, gelieve dat dan schriftelijk aan de verantwoordelijke monitor te melden. Sportievak is niet verantwoordelijk voor kinderen die aan de deur of op straat worden afgezet.

3. Kledij en uitrusting

 • sportieve kledij + reservekledij voor eventuele ongelukjes
 • aangepast schoeisel (evt andere schoenen voor buiten) >> GEEN schoenen ZWARTE zolen!
 • bij slecht of wisselvallig weer: regenjasje of Kway
 • bij warm weer: een pet of hoedje en zonnecrème
 • lunchpakket, gezonde tussendoortjes, fles(jes) water, evt ander drankje voor ‘s middags (tussendoor alleen maar water!)
 • ingevulde medische fiche (kreeg je bij inschrijving doorgemaild of vind je op www.sportievak.be/medische fiche)

Zorg ervoor dat kledij en andere spullen die je meebrengt naar het kamp genaamtekend zijn! Zo kunnen wij eventueel verloren of vergeten gerief nog terugbezorgen.

4. Vertrek

Om 16u15 ronden we de sportactiviteiten af. Er is dagelijks opvang voorzien tot 18u00. De deelnemers melden zich af bij de kampleiding voor ze naar huis vertrekken!

5. Varia

CONTACT OPNEMEN: Je kan voor alle vragen terecht op het kantoor van Sportievak op het nummer 056/26 44 20, ook voor dringende gevallen. Wij kunnen steeds de kampverantwoordelijke voor je bereiken.

Voor de thuisblijvers is ons centrale nummer tijdens de vakanties 24/24 en 7/7 bereikbaar, let wel: dit enkel voor noodgevallen. Indien niet meteen wordt opgenomen, wacht dan de voicemail af en spreek een bericht en uw nummer in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

EHBO en MEDICATIE: op onze sportkampen is geen medicatie beschikbaar, ook niet de vrij verkrijgbare middelen. Onze teams beschikken enkel over producten om wonden te verzorgen. Indien uw zoon/dochter tijdens de vakantie medicijnen moet innemen of gevoelig is voor bepaalde zaken (allergieën, beginnende verkoudheid, groeipijn, hoofdpijn, pijnlijke maandstonden,…), dient u zelf de producten mee te geven die uw kind mag/moet innemen.

Stop ze in een doorschijnend zakje en noteer de naam van uw kind zowel op het zakje als op de verpakkingen zelf. U kan de producten bij de start van het kamp afgeven aan de monitoren. Op de medische fiche die u bij de bevestiging ontving kan u informatie invullen over het toedienen van de medicatie die u meegeeft. Let op: zonder dit ondertekend attest zullen onze monitoren GEEN medicatie toedienen, ook niet vrij verkrijgbare middelen.

FOTO’S: gedurende het kamp proberen de monitoren af en toe foto’s te maken. Je vindt die terug op https://www.facebook.com/Sportievak.omnisportkampen. Let wel: onze monitoren willen bovenal jullie kinderen een topweek bezorgen en zullen dus enkel in de mate van het mogelijke foto’s of filmpjes maken.

WAARDEVOLLE VOORWERPEN: zoals een tablet, smartphone, juwelen,… laat je thuis. Sportievak vzw draagt geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van eigen spullen.