Home Kampinfo Wevelgem extern

Kampinfo Wevelgem - watersportmix

1. Adres

Het Vijverhof - Marremstraat 3 - 8560 Wevelgem

Opgelet: de Marremstraat is een smal straatje. Beperkte zichtbaarheid bij het in- en uitrijden, opletten voor fietsers!

2. Onthaal

Bij aankomst wacht een monitor je op in of bij de Havanabar (bar bij het water). De opvang start vanaf 8u00.

Opgelet: voor een vlotte start van het dagprogramma moet je vóór 9u aanwezig zijn !

3. Kledij en uitrusting

  • sportieve kledij, zwem- en reservekledij
  • oude turnpantoffels of surfschoenen >> breng VAST schoeisel mee, anders heb je geen grip op je surfplank (dus geen teenslippers, crocs,...)
  • grote en kleine badhanddoeken, eventueel een badmantel
  • schoeisel voor op de kade (bv. badslippers)
  • dikke pull die over het zwempak getrokken kan worden langs de waterkant
  • een wetsuit (bescherming tegen slechte weersomstandigheden en lage watertemperatuur): dit kan je huren tegen € 4 (vooraf te reserveren en te betalen bij inschrijving).
  • ingevulde medische fiche (kreeg je bij inschrijving doorgemaild of vind je op www.sportievak.be/medische fiche)
  • bij warm weer: een pet of hoedje en zonnecrème
  • bij slecht of wisselvallig weer: regenjas
  • lunchpakket, gezonde tussendoortjes, fles(jes) water, andere drankjes

Zorg ervoor dat kledij en andere spullen die je meebrengt naar het kamp genaamtekend zijn! Zo kunnen wij eventueel verloren of vergeten gerief nog terugbezorgen.

4. Vertrek

Om 16u ronden we de sportactiviteiten af. Er is dagelijks opvang voorzien tot 17u30. De deelnemers melden zich af bij de kampleiding voor ze naar huis vertrekken!

Indien deelnemers op eigen initiatief naar huis mogen na afloop van het kamp, moet je hiervoor schriftelijke toestemming meegeven. Sportievak is dan niet meer verantwoordelijk vanaf het einde van de activiteiten (16u).

5. Varia

CONTACT OPNEMEN: Je kan voor alle vragen terecht op het kantoor van Sportievak op het nummer 056/26 44 20, ook voor dringende gevallen. Wij kunnen steeds de kampverantwoordelijke voor je bereiken.

EHBO en MEDICATIE: op onze sportkampen is geen medicatie beschikbaar, ook niet de vrij verkrijgbare middelen. Onze teams beschikken enkel over producten om wonden te verzorgen. Indien uw zoon/dochter tijdens de vakantie medicijnen moet innemen of gevoelig is voor bepaalde zaken (allergieën, beginnende verkoudheid, groeipijn, hoofdpijn, pijnlijke maandstonden,…), dient u zelf de producten mee te geven die uw kind mag/moet innemen.

Stop ze in een doorschijnend zakje en noteer de naam van uw kind zowel op het zakje als op de verpakkingen zelf. U kan de producten bij de start van het kamp afgeven aan de monitoren. Op de medische fiche die u bij de bevestiging ontving kan u informatie invullen over het toedienen van de medicatie die u meegeeft. Let op: zonder dit ondertekend attest zullen onze monitoren GEEN medicatie toedienen, ook niet vrij verkrijgbare middelen.

FOTO’S: gedurende het kamp proberen de monitoren af en toe foto’s te maken. Je vindt die terug op https://www.facebook.com/Sportievak.watersportkampen/. Let wel: onze monitoren willen bovenal jullie kinderen een topweek bezorgen en zullen dus enkel in de mate van het mogelijke foto’s of filmpjes maken.

WAARDEVOLLE VOORWERPEN: zoals een tablet, smartphone, juwelen,… laat je thuis. Sportievak vzw draagt geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van eigen spullen.