Home Kampinfo Wilrijk

Kampinfo Wilrijk

1. Adres

Indoorsneeuwbaan Aspen - Moerelei 123 - 2610 Wilrijk

2. Onthaal

Bij aankomst wacht een monitor je op in de inkomhal van het sportcomplex, hij/zij verwijst je dan door naar de juiste locatie. De opvang start vanaf 8u00.

Opgelet: voor een vlotte start van het dagprogramma moet je vóór 9u aanwezig zijn !

Wij vragen met aandrang dat alle deelnemers aangemeld worden bij de monitoren.

3. Kledij en uitrusting

  • warme jas (best waterafstotend) + skibroek of skipak
  • warme legging of iets gelijkaardigs voor onder je skibroek/pak (in elk geval iets zonder voet eraan, dus geen collant of kousenbroek want dit kan door wrijving blaren veroorzaken in combinatie met gewone sokken)
  • trui en/of sous-pull
  • waterdichte handschoenen (verplicht!)
  • warme muts en sjaal
  • voor snowboarders: polsbeschermers (verplicht!) + eventueel elleboog- en kniebescherming
  • erg nuttig: Compeed Second Skin (tegen blaren)
  • ski/snowboardmateriaal en een valhelm zijn voorzien: eigen materiaal meebrengen mag maar opgelet, schade hieraan wordt niet gedekt door onze sportverzekering
  • wat zakgeld indien je na het sporten nog iets wil drinken in de bar
  • ingevulde medische fiche (kreeg je bij inschrijving doorgemaild of vind je op www.sportievak.be/medische fiche)

Zorg ervoor dat kledij en andere spullen die je meebrengt naar het kamp genaamtekend zijn! Zo kunnen wij eventueel verloren of vergeten gerief nog terugbezorgen.

Snow ID: is een diploma ski en snowboard voor sporters van 4 tot 16 jaar. Het geeft op eenvoudige manier een idee van de evolutie die je als skiër of snowboarder maakt op gebied van techniek en kennis. Er zijn zes niveaus te behalen. Onze lesgevers kunnen je tips en tricks leren en je op het einde van een kampweek je eerste of een volgende stempel meegeven. Leuk om op die manier je kunnen te zien verbeteren en handig als je in een skischool of indoorpiste lessen gaat volgen: je nieuwe lesgever heeft meteen een idee van wat je al kan. De niveaus zijn niet leeftijdsgebonden, de één zal ook sneller of trager door de niveaus evolueren dan de andere. Het belangrijkste blijft genieten van de sport uiteraard!

Je kan de Snow ID aankopen op het einde van onze ski- en snowboardsportkampen voor € 1. Heb je al een pasje, breng het dan zeker mee naar de kampplaats, je lesgever zal er met plezier een nieuwe evaluatie in schrijven.

4. Vertrek

Om 16u00 ronden we de sportactiviteiten af. Er is dagelijks opvang voorzien tot 18u00. De deelnemers dienen zich bij de monitoren af te melden voor ze naar huis vertrekken!

Indien deelnemers op eigen initiatief naar huis mogen na afloop van het kamp, dient u hiervoor schriftelijk een goedkeuring mee te geven. Sportievak is dan niet meer verantwoordelijk vanaf het einde van de activiteiten.

5. Varia

CONTACT OPNEMEN: Je kan voor alle vragen terecht op het kantoor van Sportievak op het nummer 056/26 44 20, ook voor dringende gevallen. Wij kunnen steeds de kampverantwoordelijke voor je bereiken.

Voor de thuisblijvers is ons centrale nummer tijdens de vakanties 24/24 en 7/7 bereikbaar, let wel: dit enkel voor noodgevallen. Indien niet meteen wordt opgenomen, wacht dan de voicemail af en spreek een bericht en uw nummer in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

EHBO en MEDICATIE: op onze sportkampen is geen medicatie beschikbaar, ook niet de vrij verkrijgbare middelen. Onze teams beschikken enkel over producten om wonden te verzorgen. Indien uw zoon/dochter tijdens de vakantie medicijnen moet innemen of gevoelig is voor bepaalde zaken (allergieën, beginnende verkoudheid, groeipijn, hoofdpijn, pijnlijke maandstonden,…), dient u zelf de producten mee te geven die uw kind mag/moet innemen.

Stop ze in een doorschijnend zakje en noteer de naam van uw kind zowel op het zakje als op de verpakkingen zelf. U kan de producten bij de start van het kamp afgeven aan de monitoren. Op de medische fiche die u bij de bevestiging ontving kan u informatie invullen over het toedienen van de medicatie die u meegeeft. Let op: zonder dit ondertekend attest zullen onze monitoren GEEN medicatie toedienen, ook niet vrij verkrijgbare middelen.

FOTO’S: gedurende het kamp proberen de monitoren af en toe foto’s te maken. Je vindt die terug op https://www.facebook.com/Sportievak.skisnowboard. Let wel: onze monitoren willen bovenal jullie kinderen een topweek bezorgen en zullen dus enkel in de mate van het mogelijke foto’s of filmpjes maken.

WAARDEVOLLE VOORWERPEN: zoals een tablet, smartphone, juwelen,… laat je thuis. Sportievak vzw draagt geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van eigen spullen.