Home Medewerkers Wij zoeken Kookouders

Ben jij een echte keukenpiet?

Is koken voor een groep van 40 personen voor jou een fluitje van een cent?

Werk je graag in een leuk team samen en trekt de Italiaanse sfeer en keuken je aan?

Dan is kookouder zijn in Como Sportievak zeker iets voor jou!

Tijdens de zomermaanden lopen in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak sportieve jongerenvakanties. De groepen zijn maximaal een 35-tal deelnemers groot (zonder het begeleidingsteam). Het centrum beschikt over een volledig uitgeruste keuken zodat we dagelijks vers bereide maaltijden op tafel kunnen toveren. Aan jou om onze deelnemers elke dag opnieuw te verrassen!

Je profiel

  • je bent minimum 20 jaar
  • je hebt een hart voor sport en jeugdwerk
  • je bent een fervente kok of hobbykok
  • je werkt er graag aan mee om deelnemers een leuke vakantie – en lekkere maaltijden – te bezorgen
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid

Je opdracht

Als kookouder is het je opdracht natuurlijk om alle maaltijden te verzorgen. Je bent met twee personen in voor de keuken en alles wat hier bij komt kijken. Het samenstellen van de menu en het bereiden van de maaltijden zijn je verantwoordelijkheid. Hierin wordt je natuurlijk ondersteund door de centrumverantwoordelijke!

In samenspraak met de centrumverantwoordelijke worden de inkopen gedaan. De aanwezige lesgevers en animatoren helpen waar nodig met de tafeldienst, opruim en afwas. Ter plaatse is een volledig uitgeruste keuken ter beschikking.

Alle medewerkers op deze vakanties werken op vrijwillige basis. In return reis en verblijf je gratis (vol pension) en krijg je er een week vol zon, plezier en vakantiesfeer bovenop.

Herken je jezelf hierin?

Stel je kandidaat

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK