Home Medewerkers Wij zoeken Poetshulpen

Steek je graag de handen uit de mouwen?

Ben je niet vies van vod en dweil en bovendien een manusje-van-alles dat graag helpt waar nodig?

Werk je graag in een leuk team en trekken de Italiaanse sfeer en grandioze uitzichten op het Comomeer je wel aan?

Dan is poetshulp zijn in Como Sportievak zeker iets voor jou!

Tijdens de zomermaanden lopen in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak sportieve jongerenvakanties. De groepen zijn maximaal een 35-tal deelnemers groot (zonder het begeleidingsteam).

Als poetshulp sta je tijdens deze vakanties borg voor de netheid en hygiëne in het centrum. Uiteraard begint dit al bij onze deelnemers zelf, van wie wij respect voor ieders werk afdwingen en van wie we verwachten dat ze hun kamer en het sanitair niet als één grote puinhoop achterlaten.

Je profiel

  • je bent minimum 20 jaar
  • je hebt oog voor netheid en hygiëne
  • je kan goed overweg met jongeren en werkt graag mee om deelnemers een leuke vakantie te bezorgen
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid

Je opdracht

Je hoofdtaak is het waken over de hygiëne en netheid in het centrum. Praktisch betekent dit dagelijks een tweetal uur werk om kamers te vegen en sanitair te poetsen en op zaterdag, wanneer een groepswissel gebeurt, het volledige centrum onder handen nemen.

Afhankelijk van de bezetting en het aanwezige monitorenteam, word je mogelijk ook ingeschakeld voor enkele andere taken, zoals bijvoorbeeld op drukke momenten meehelpen in de keuken of een groep begeleiden op daguitstap naar een nabijgelegen stad. Deze opdrachten zijn geheel facultatief en gebeuren steeds in samenspraak met de centrumverantwoordelijke.

Alle medewerkers op deze vakanties werken op vrijwillige basis. In return reis en verblijf je gratis (vol pension) en krijg je er een week vol zon, plezier en vakantiesfeer bovenop.

Herken je jezelf hierin?

Stel je kandidaat

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK