Beach- & skatesportdag

Leeftijd 12+, Secundair onderwijs
Type Sportdag
Prijs Vanaf € 22/deelnemer
Opvallend Strand, zee, zon en tal van teamactiviteiten.

Programma

Een dag sportief uitwaaien op het strand van Wenduine. En voor wie niet bang is van wat water, zelfs het ruime sop in!

Je kiest met je groep twee sporten uit onderstaande mogelijkheden. In kleine groepjes krijg je een initiatie in deze coole en exclusieve sporten. We combineren dit met challengegames op het strand. Bij deze estafettespelen gaan we via allerlei opdrachten op zoek gaan naar de sportiefste deelnemer van de groep.

Longskate

Een longskate is een groot skateboard, heel populair bij jongeren. Je leert in één vlotte beweging met dit lange board overweg te gaan. Wij zorgen voor de goede begeleiding zodat je dit snel onder de knie hebt.

Powerkiten

Zee en wind gaan altijd samen. Wij leren je op een veilige manier op het strand de eerste stappen van het powerkiten. We werken met zogenaamde matrasjes: kleine en gemakkelijk bestuurbare kites die tegen een stootje kunnen. Dus geen probleem bij het leren! Deze activiteit wordt vervangen door beach games indien het windstil is.

Raften op zee

Waterpret ten top! Samen met je bootgenoten peddel je als eerste tot aan een boei en terug. Je leert peddelen, achteruit varen en zelfs... kapseizen! Om daarna uiteraard zo snel mogelijk terug in je boot te raken. Een echte teamactiviteit!

Golfsurfen

Je leert de kneepjes van het golfsurfen onder leiding van een ervaren instructeur. Je leert je plank door de branding te sturen, de juiste golf te kiezen en rechtop te springen. Onze planken zijn ideaal voor beginners. Laat je van je coolste kant zien!

Kostprijs

  • € 22/persoon vanaf 40 deelnemers
  • bij minder dan 40 deelnemers maken wij een offerte op maat

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag!

bel 056 26 44 20   mail ons


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK