Home Sportclubs Aansluiting Aansluiting en tarieven

Aansluiten en jaarverzekering

Een jaarverzekering kan op eender welk moment gestart worden en kan op minder dan een dag geregeld worden. Er is geen minimumaantal leden vereist om aan te sluiten.

Procedure eerste aansluiting

  1. Vul het online clubaansluitingsformulier in zodat we de basisgegevens van jouw club hebben (contactpersoon, sporttak, locatie, looptijd seizoen en gewenste startdatum aansluiting en verzekering, ev. bestuursleden en trainer(s),...).
  2. Zodra je kan, bezorg je ons per e-mail je ledenlijst (modellijst beschikbaar - download hier):
    • De ledenlijst hoeft nog niet in ons bezit te zijn vóór de start van de sportactiviteiten, deze mag in de loop van de eerste weken van het sportseizoen doorgestuurd worden.
    • Bijkomende leden kunnen op elk moment doorgegeven worden. Let op: het is zo dat alle leden de aansluitingsperiode van de club volgen, die is dominant.
    • Nieuwe leden hebben recht op 3 proeflessen met gratis verzekering (binnen de termijn van 1 maand).
  3. Wij bevestigen jou de ontvangst van het clubaansluitingsformulier en de ledenlijst en mailen een afrekening door.

Na betaling van de afrekening ontvangt ieder lid eenmalig een mailtje met zijn lidkaartje met bevestiging van zijn lidmaatschap en verzekering, een link naar een persoonlijk formulier voor terugbetaling sportpremie via de mutualiteit en nog enkele andere interessante tips en voordelen.

Tarieven

Sporttakken Premie
per lid per jaar
Categorie 1 atletiek, badminton, basketbal, boogschieten, capoeira, circustechnieken, dansen, fitness, floorball, golf, g-sport, gymnastiek, hengelsport, hondensport, klimmen, korfbal, kubb, modelbouw, omnisport, oriëntatielopen, petanque, reddend zwemmen, rolhockey, ropeskipping, roundnet, schermen, schietlapschieten, tafeltennis, tai chi, tennis, volleybal, wandelen, waterskiën, yoga, zeilen, zwemmen 5 Euro
Categorie 2 adventure outdoor (binnenland), aikido, baseball, budo, close quarter fighting system, duiken in zwembad, ju-jitsu, judo, handbal, hapkido, hockey, ijshockey, karate, kempo, krav maga, MMA, nunchaku, paardrijden, rugby, softball, skiën, snowboarden, taekwondo, tai jutsu, triatlon-duatlon, voetbal, wielrennen, zelfverdediging en zwerkbal 6 Euro
Uitbreiding
alle sporten
uitbreiding voor leden die een 24/7 verzekering wensen voor individuele sportbeoefening. Deze polis dekt je 24 uur per dag en 7 dagen per week als je individueel, met familie of vrienden recreatief aan het sporten bent (uitgezonderd deelname aan wedstrijden, tornooien en competities en tijdens speedsailing, motorrijden, bergbeklimmen en parachutisme) + 10 Euro
Clubbijdrage éénmalig te betalen per club per jaar (= administratiekost) 20 Euro

Medisch attest

Niet vereist voor de verzekering maar aan te raden in het kader van gezond sporten.

Lees meer

Download een Sportievak blanco formulier

Verlenging lidmaatschap

Als je clublidmaatschap bijna ten einde loopt, krijg je van ons de vraag of je het wenst te hernieuwen.

Meer info nodig, iets niet duidelijk? 

Onze cubondersteuners helpen jou zo snel mogelijk verder!

Bel 056 26 44 20        Mail clubs@sportievak.be

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK