SportieGO! Roeselare

Leeftijd 6 tot 8 jaar
Locatie Sporthal Schiervelde, Roeselare
Sport Omnisport
Prijs € 135
Opvallend om de 3 lessen een andere sport

SportieGO! Roeselare

Verschillende sporten ontdekken zonder extra verplaatsingen of kosten? Dat kan!

SportieGO! is dé omnisportclub voor kinderen van het eerste tot derde leerjaar. Je kind kan proeven van verschillende sporten want om de drie lessen komt een andere sport aan bod. De ideale manier om te ontdekken welke sport hen het beste ligt en kennis te maken met lokale clubs waar je kind later in clubverband zijn favoriete sport verder kan beoefenen. 

Aansluiten kan hier online, je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het lessenpakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Bel ons op 056 26 44 20 of mail ons hiervoor.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

  • voor kinderen van het 1e tem het 3e leerjaar (geboortejaren 2012/2013/2014)
  • veel afwisseling want om de 3 lessen een nieuwe sport
  • lessen starten 23 september 2020 en lopen tot 12 mei 2021
  • telkens op woensdagmiddag van 13u30 tot 15u
  • alle lessen vinden plaats in sporthal Schiervelde in Roeselare
  • lidmaatschap € 135/jaar (incl. verzekering en alle lessen)
  • je kan gebruik maken van de VrijeTijdspas 

Sportaanbod en organiserende clubs

SPORTTAK CLUB
atletiek K.A.V.R.
basketbal BBC Wytewa
dans Izegemse Dansacademie
handbal Knack Handbalteam
multisport SportieGO!
voetbal KSV Roeselare
volleybal Knack Roeselare

Een overzicht van welke lessen op welke data plaats vinden ontvang je kort voor de start van het sportjaar, wanneer duidelijk is hoeveel groepen gevormd worden.

Aansluiten

OPGELET: door onderstaand formulier in te vullen word je lid van een SportieGO!-club. Heb je enkel een vraag of wens je meer informatie: stuur ons dan gewoon een mailtje.

Je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het lessenpakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Klik hier voor de aansluitingsvoorwaarden.

Bij welke SportieGO!-club wil je aansluiten? (*)
Voornaam en naam deelnemer (*) Geboortedatum deelnemer (*) Geslacht deelnemer (*)
Straat en nr (*) Postnr en gemeente (*) GSM-nr ouder (*) E-mailadres ouder (*) Vriendjes of vriendinnetjes? Indien nodig, zullen meerdere groepen worden gevormd. Zijn er vriendjes/vriendinnetjes met wie uw kind dan zeker samen wil blijven? Geef hier de namen op. Medische info / andere opmerkingen Indien de lesgevers op de hoogte moeten zijn van bepaalde zaken, kan je dit hier invullen. Tegoedcode seizoen 2019-2020 Geef hier je tegoedcode op indien je die hebt, de korting wordt verrekend bij bevestiging van de aansluiting.

Met de medewerking van