Home Sportclubs SportieGO! SportieGO! Wingene

SportieGO! Wingene

Verschillende sporten ontdekken zonder extra verplaatsingen of kosten? Dat kan!

SportieGO! is dé omnisportclub voor kinderen van het eerste tot derde leerjaar. Je kind kan proeven van verschillende sporten want om de drie lessen komt een andere sport aan bod. De ideale manier om te ontdekken welke sport hen het beste ligt en kennis te maken met lokale clubs waar je kind later in clubverband zijn favoriete sport verder kan beoefenen.

Aansluiten kan hier online, je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket. Nog inspringen nadat het lessenpakket van start is gegaan kan, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Bel ons op 056 26 44 20 of mail ons hiervoor.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

  • voor kinderen van het 1e tem het 3e leerjaar (geboortejaren 2010/2011/2012)
  • veel afwisseling want om de 3 lessen een nieuwe sport
  • lessen starten 26 september 2018 en lopen tot half mei 2019
  • telkens op woensdagnamiddag van 14u30 tot 16u
  • alle lessen vinden plaats in de sporthal aan de Beernemstraat 23 in Wingene
  • lidmaatschap € 130/jaar (incl. verzekering en alle lessen)

EXTRA INSCHRIJVNGSMOMENT: tot 31 december (of zolang er plaatsen zijn) kan je nog inschrijven voor het tweede semester van het programma van SportieGO! Wingene tegen een verminderd tarief van 80 Euro.

Sportaanbod en organiserende clubs

SPORTTAK CLUB
baseball Baseballclub Braves
basketbal BBC De Westhoek Zwevezele
judo Judoclub Kodokan Wingene
kidsyoga Kinderyoga Marieke
multisport SportieGO!
tennis TC Aquila
voetbal KVC Wingene
volleybal Elckerlyc Volleybal Zwevezele

Een overzicht van welke lessen op welke data plaatsvinden ontvang je kort voor de start van het sportjaar, wanneer duidelijk is hoeveel groepen gevormd worden.

Aansluiten

EXTRA INSCHRIJVNGSMOMENT: tot 31 december (of zolang er plaatsen zijn) kan je nog inschrijven voor het tweede semester van het programma van SportieGO! Wingene tegen een verminderd tarief van 80 Euro.

Geef via onderstaand formulier je gegevens door. Heb je enkel een vraag of wens je meer informatie: stuur ons dan gewoon een mailtje.

Bij welke SportieGO!-club wil je aansluiten? (*)
Voornaam en naam deelnemer (*) Geboortedatum deelnemer (*) Geslacht deelnemer (*)
Straat en nr (*) Postnr en gemeente (*) GSM-nr ouder (*) E-mailadres ouder (*) Vriendjes of vriendinnetjes? Indien nodig, zullen meerdere groepen worden gevormd. Zijn er vriendjes/vriendinnetjes met wie uw kind dan zeker samen wil blijven? Geef hier de namen op.

Je ontvangt per mail de bevestiging en verdere info. Je kan niet inschrijven voor één of meerdere sporten, je schrijft in voor het hele pakket.

Met de medewerking van

Doe je mee? 

Lid worden kan via het aansluitingsformulier hierboven. Heb je een vraag, klik dan hieronder, we helpen je graag!

mail ons je vraag