Nieuw

Schoolreizen

Leeftijd Secundair onderwijs
Type Vakantie
Prijs Op aanvraag
Opvallend Een mix van sport en cultuur aan het prachtige Comomeer in Italië.

Sportievak heeft haar eigen vakantiecentrum aan het prachtige Italiaanse Comomeer. Het centrum is open van april tot eind oktober en is een prachtige bestemming voor schoolreizen: je vindt er de ultieme combinatie van een zonnig klimaat, tal van sportmogelijkheden en een flinke brok cultuur. In de directe omgeving liggen de typische dorpjes Lenno, Menaggio en het prachtige Bellagio. De regionale hoofdstad Como ligt op een halfuurtje rijden en de cultuurstad Milaan is in anderhalf uur bereikbaar.

Er is steeds een centrumverantwoordelijke aanwezig die alle praktische zaken rond het gebouw voor je regelt (gas, water, elektriciteit, boodschappen, onderhoud, enz). Hij of zij kan je ook helpen met raad en daad voor activiteiten en uitstappen in de omgeving: informatie over openbaar vervoer, tickets boeken en uitstappen regelen, tips over mooie routes of leuke plekjes in de buurt,...

Het aanwezige sportmateriaal, gaande van motorboten tot kajak- en SUPmateriaal, kan ook worden gehuurd. Ook lesgevers, kookploegen en poetshulpen kunnen door ons worden voorzien. Huren is mogelijk vanaf 3 nachten, groepen bestaan uit maximaal 35 personen.

Klik hier voor meer info ivm het huren van het centrum.