Home Sportkampen FAQ Corona

Veelgestelde vragen rond de Coronacrisis

Corona gooit overal roet in het eten en niet in het minst voor onze kinderen en jongeren. Logisch dat er twijfels zijn en er talloze vragen komen. We bieden je graag een antwoord en willen ook geruststellen want we doen er echt àlles aan om het jonge volkje wel nog iets leuks te geven om naar uit te kijken!

Covid-coördinator: Suzy Vanwolleghem - 056 26 44 20.

Gaan de zomersportkampen door?

Wat ons betreft: natuurlijk! Al sinds het begin van de pandemie doen wij wat moet om onze sportkampen en vakanties te kunnen laten doorgaan. Bubbels maken, ontsmettingsmiddelen voorzien, programma's aanpassen, monitoren informeren, we draaien en schikken ons naar alle maatregelen die op ons bord komen om onze jeugd toch hun vakantie te kunnen geven. Uiteraard zijn ook wij wel afhankelijk van wat de overheid beslist en moeten wij maatregelen die afgekondigd worden afwachten en volgen.

Welke maatregelen worden getroffen op sportkampen?

Het protocol voor de sportkampen kan je hier nalezen. Naargelang de toestand verandert, verstrengen of versoepelen deze regels dus voor de komende maanden moeten ook wij afwachten wat de overheid hierrond beslist. We informeren jullie daarover echter wanneer er definitieve duidelijkheid is.

Voor details per kamplocatie verwijzen we naar de kampinfo, die nog bijgewerkt wordt wanneer de geldende regels gekend zijn. De kampinfo vind je door in te loggen op je account op deze website en onder "inschrijvingen" op het info-icoontje te klikken. Je krijgt alle definitieve info ook enkele dagen voor de start van het sportkamp in je mailbox.

Wat met betaalde bedragen?

Geen zorgen! Bij ons hoeft niemand geld te verliezen als wordt beslist dat sportkampen niet mogen doorgaan. Gratis omboeken naar een andere periode, betaalde bedragen omzetten in een tegoed of terugbetalen, we garanderen het u. We zoeken oplossingen dus, in de eerste plaats om de kinderen zelf gelukkig te maken en ze bij een afgelaste vakantie toch uitzicht te geven op een nieuwe datum!

Zorg goed voor elkaar!

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK