Home Sportkampen FAQ Corona

Veelgestelde vragen rond de Coronacrisis

Corona gooit overal roet in het eten en niet in het minst voor onze kinderen en jongeren. Logisch dat er twijfels zijn en er talloze vragen komen. We bieden je graag een antwoord en willen ook geruststellen want we doen er echt àlles aan om het jonge volkje wel nog iets leuks te geven om naar uit te kijken!

Covid-coördinator: Suzy Vanwolleghem - 056 26 44 20.

Gaan de herfstsportkampen door?

Jazeker! Net als de voorbije maanden doen we wat moet om het jonge volkje een onbezorgde sportweek te kunnen laten beleven. We rekenen hierbij ook op het gezonde verstand van iedereen: volg instructies en geldende maatregelen en als je kind ziek is hou het dan thuis. Dan hoeven we de kampweek niet vroegtijdig af te breken!

Voor details per kamplocatie verwijzen we naar de kampinfo, die nog bijgewerkt wordt wanneer de geldende regels gekend zijn. De kampinfo vind je door in te loggen op je account op deze website en onder "inschrijvingen" op het info-icoontje te klikken. Je krijgt alle definitieve info ook enkele dagen voor de start van het sportkamp in je mailbox.

Wat met betaalde bedragen?

Geen zorgen! Bij ons hoeft niemand geld te verliezen als wordt beslist dat sportkampen niet mogen doorgaan. Gratis omboeken naar een andere periode, betaalde bedragen omzetten in een tegoed of terugbetalen, we garanderen het u. We zoeken oplossingen dus, in de eerste plaats om de kinderen zelf gelukkig te maken en ze bij een afgelaste vakantie toch uitzicht te geven op een nieuwe datum!

Zorg goed voor elkaar!

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK