Kleutersport

vanaf € 89
Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Sporthal Beuk en Noot, Zoersel
Periode Zomer 9 - week van 26/08/19
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

De sportkampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's:

P1 - Week van 08.04.2019: Olympische kleuterspelen

Kleuters uit alle landen zijn welkom op onze Olympische kleuterspelen! Al spelende leren we verschillende disciplines zoals verspringen, roeien, sprinten, wielrennen, …. We sporten een hele week en eren onze atleten op het einde.

P2 - Week van 15.04.2019: Alles op wieltjes

Kleuters zijn gek op bewegen en bewegende dingen. Dingen met wieltjes zijn dan ook supertof speel- en sportmateriaal voor onze kleine kapoenen. Het motto van deze week: "als het maar rolt"! 

Z2 - Week van 08.07.2019: Alle kleuren van de regenboog

Samen met vriendjes en vriendinnetje beleef je elke dag de zotste avonturen. Vandaag is het kleur rood en morgen is het kleur groen. Welke sport link je aan welke kleur?

Z7 - Week van 12.08.2019: De Kabouterexpeditie

Het is niet omdat we klein zijn dat we geen straffe dingen kunnen. Tijdens onze sportieve kabouter-expeditie beoefenen we alleen maar leuke maar uitdagende sporten.

Z9 - Week van 26.08.2019: De Fietspolitie

Train deze week mee met de fietspolitie en word superfit. Met flitsende oefeningen train je je spierkracht en uithouding. Bovendien staan megastoere fietsen te wachten om samen met jou het verkeersparcours te verkennen. Wedden dat je op het einde van dit rollend en racend kamp een beresterke superagent bent.

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Multisport kleuters

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u30 met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Locatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Beuk en Noot
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en drankje mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats
 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn

Lees meer

 • op al onze vakanties wordt bij de onderste leeftijdsgrens uitgegaan van het geboortejaar, wie dus pas op het einde van het jaar verjaart kan toch al deelnemen aan een vakantie
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 9 - week van 26/08/19 26 augustus 2019 tot 30 augustus 2019 30 augustus 2019 € 99 Schrijf in