Kleutersport

vanaf € 120
Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Sporthal Beuk en Noot, Zoersel
Periodes Zomer 2 - week van 13/07/20
Zomer 8 - week van 24/08/20
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

De sportkampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's:

P1 - Week van 06.04.2020: Kabouterexpeditie

Het is niet omdat we klein zijn dat we geen straffe dingen kunnen. Tijdens onze sportieve kabouterexpeditie beoefenen we alleen maar leuke maar uitdagende sporten. 

P2 - Week van 13.04.2020: Ballenregen

Als het maar rond is en rolt. Van mini naar maxi, elk model van bal komt aan bod. Kleuters oefenen naast hun algemene motoriek ook balvaardigheden. Leg thuis ook al maar de ballen klaar! Opgelet: er is geen kamp op Paasmaandag 13.04.2020.

Z2 - Week van 13.07.2020: Sportspetters

De sportieve vonken spetteren in het rond. De kleuters maken kennis met diverse sporten en daarbij zijn alle bewegingsvormen verpakt in een mooi kindvriendelijk kleedje zodat elke kleuter zijn fantasie ten volle kan gebruiken!

Z8 - Week van 24.08.2020: Crazy Sportmix

Welke sporten er precies in de mix zitten en welke we daaruit halen of samen mengen, dat is nog een geheim. We kunnen wel al verklappen dat deze mix vol keitoffe sporten en spelletjes zit.

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Multisport kleuters

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u(30) met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Locatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Beuk en Noot
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en drankje mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats
 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn

Lees meer

 • op al onze vakanties wordt bij de onderste leeftijdsgrens uitgegaan van het geboortejaar, wie dus pas op het einde van het jaar verjaart kan toch al deelnemen aan een vakantie
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 2 - week van 13/07/20 13 juli 2020 tot 17 juli 2020 17 juli 2020 € 120 Volzet
Zomer 8 - week van 24/08/20 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020 28 augustus 2020 € 120 Schrijf in