Kleutersport

€ 80
Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Gemeentelijke sporthal, Lichtervelde
Periode 2 november 2021 tot 5 november 2021
Overzicht periodes
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

Dit sportkamp gaat afwisselend door in de gemeentelijke sporthal of in de sportzaal van het Beverbos. Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Week van 15.02.2021: Sports and colours

Zullen we samen sporten als blauwe smurfen of witte tijgers? We fantaseren er op los: oei de regenboog is zoek. Niets is te gek tijdens deze sportweek. We verzamelen zoveel mogelijk kleuren deze week maar sowieso, als we heel hard ons best doen tijdens het sporten, dan kleuren onze wangen rood!

Week van 12.04.2021: Turtles aan de top

Wie dacht dat schildpadjes niet sportief zijn, die heeft het goed mis hoor. De Turtles komen deze week mee sporten met ons en gebruiken hun vier pootjes om te lopen, sluipen en klimmen. We leren hen zelfs truukjes om weer recht te komen als ze op hun schild beland zijn.
Opgelet: dit sportkamp gaat door in de gemeentelijke sporthal. 

Week van 05.07.2021: De sportexpeditie

Sporty neemt jullie mee op sportexpeditie naar verschillende landen. We kijken op de landkaart en sporten zoals de locals doen. Honkbal in Canada, Afrikaanse dans en kangoeroes vangen in Australië! Wie durft de uitdaging aangaan met ons favoriete draakje?
Locatie: Beverbos.

Week van 12.07.2021: Sporty de Bouwer

Ons lieve draakje Sporty wil graag een megahoge toren bouwen en heeft daarvoor jouw hulp nodig. Jij en je vriendjes verdienen voor elke sportoefening bouwblokjes. Een dansje, een parcours, een sprong, een kringspel, een balspel, het levert allemaal blokjes op. Benieuwd hoe hoog we raken op het einde van de week!
Locatie: Beverbos.

Week van 19.07.2021: De fietspolitie

Oefen deze week mee met de fietspolitie en word superfit. Met flitsende oefeningen train je je spierkracht en uithouding. Bovendien staan megastoere fietsen te wachten om samen met jou het verkeersparcours te verkennen. Wedden dat je op het einde van dit rollend en racend kamp een beresterke superagent bent?
Locatie: Beverbos. Opgelet: er is geen kamp op woensdag 21.07.2021. 

Week van 01.11.2021: Reis rond de wereld

We gaan deze week op sportieve ontdekkingsreis rond de wereld. We lopen over het water, beklimmen bergen en sluipen langs gevaarlijke wegen. Een kamp voor de kleine avonturier.
Locatie: gemeentelijke sporthal. Opgelet: er is geen kamp op maandag 01.11.2021. 

Deze sportkampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 14-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Kleutersport

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters zindelijk zijn en de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 18u met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Accommodatie

 • in de Sportzaal Beverbos, aan de Beverenstraat
 • let op: in de herfstvakantie gaat dit sportkamp door in de sporthal aan de Zandstraat!
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

van tot Basisprijs Optie(s)
2 november 2021 tot 5 november 2021 5 november 2021 € 80 +5 plaatsen Schrijf in
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK