Volzet

Kleutersport

Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Sportzaal Beverbos, Lichtervelde
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

Deze kampen gaan door de sporthal van gemeentelijke basisschool Het Beverbos in Lichtervelde. We kunnen gebruik maken van alles wat dit complex te bieden heeft, nl. sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen,... Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Z1 - week van 01.07.2019: Alles op wieltjes

Kleuters zijn gek op bewegen en bewegende dingen. Dingen met wieltjes zijn dan ook supertof speel- en sportmateriaal voor onze kleine kapoenen. Als het maar rolt!

Z2 - week van 08.07.2019: In the army

Wie wil een stoere, fitte soldaat worden? Je weet toch dat soldaten ook de beste sporters van de wereld zijn. Haal jij graag je soldatendiploma? Kom dan mee trainen in ons kamp! 

Z3 - week van 15.07.2019: Schattenjacht

Met behulp van een schatkaart gaan de kleuters op zoek naar een verborgen schat. We lopen, kruipen, huppelen en springen om een glimp op te vangen van de schuilplaats. In hun zoektocht zullen de kleuters een week vol sport en spelplezier beleven.

Z4 - week van 22.07.2019: Catch the ball

Handig met de bal of nog niet echt? Tijdens dit kamp spelen we allerlei gooi- en vangspelen. Elk op zijn niveau uiteraard. Maar zeker weten dat de kleuters plezier zullen beleven.

Z6 - week van 05.08.2019: Fit met Sporty

Ons lieve draakje Sporty wil graag een megahoge toren bouwen en heeft daarvoor jouw hulp nodig. Jij en je vriendjes verdienen voor elke sportoefening bouwblokjes. Een dansje, een parcours, een sprong, een kringspel, een balspel, het levert allemaal blokjes op. Benieuwd hoe hoog onze toren wordt op vrijdag!

Kleutersport

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 18u met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Accommodatie

 • in Het Beverbos, sportzaal van de gemeentelijke basisschool
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw