Multisport kids

vanaf € 89
Leeftijd 7 tot 12 jaar
Sport Omnisport
Locatie Sporthal Beuk en Noot, Zoersel
Periode Zomer 9 - week van 26/08/19
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze kampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's:

P1 - week van 08.04.2019: Future Games

Nieuwe sporten of bekende sporten in een nieuw kleedje. Dit is geen klassiek kamp, maar eentje waarin je zelf inbreng hebt. Je maakt zeker al kennis met kinbal, tchoukbal, poullbal en lacrosse maar ook met nieuwe spelvormen van klassieke sporttakken. We dagen je uit een nieuwe sport te vinden!

P2 - week van 15.04.2019: Omnisport XL

Een week in het teken van sport en spel, maar dan in X-large uitvoering. We werken met verschillende reuzeballen, spelen reuze 4-op-een-rij, reuzemikado, reuzetwister en noem maar op! Met bubble ball & levend tafelvoetbal is dit kamp compleet! 

Z2 - week van 08.07.2019: New Games

Tijdens dit kamp worden tal van nieuwe sporten aangebracht. New games, dat zijn bijzondere bewegingsactiviteiten waarbij de nadruk ligt op samenwerken, vertrouwen, creativiteit en plezier zoals kinbal, tchouckbal, bumball, poullbal, lacrosse,... Deelnemen is belangrijker dan winnen!

Z7 - week van 12.08.2019: Challenge

Hou je van een uitdaging, alleen of in team? Tijdens dit sportkamp maak je kennis met alle aspecten van competitie. We doen verschillende opdrachten en sporten in team, met en tegen elkaar. Wie is de beste sportman of sportvrouw?

Z9 - week van 26.08.2019: Shoot Out

De moderne versie van cowboy en indiaantje, wie speelt dat nu niet graag? Tijdens deze kampweek gaan we naast het klassieke pijl- en boogschieten ook archery tag aanleren en vooral doen. Concentratie, mikken, schieten en scoren. Wedden dat je steeds raker schiet?

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Multisport kids

 • voor kinderen tussen 7 en 12 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u30 met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Locatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Beuk en Noot
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en drankje mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • op al onze vakanties wordt bij de onderste leeftijdsgrens uitgegaan van het geboortejaar, wie dus pas op het einde van het jaar verjaart kan toch al deelnemen aan een vakantie
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 9 - week van 26/08/19 26 augustus 2019 tot 30 augustus 2019 30 augustus 2019 € 99 Schrijf in