Omnisport kids

€ 120
Leeftijd 7 tot 12 jaar
Sport Omnisport
Locatie Sporthal Beuk en Noot, Zoersel
Periode Zomer 8 - week van 24/08/20
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze kampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's:

P1 - week van 06.04.2020: Challenge

Hou je van een uitdaging, alleen of in team? Maak kennis met alle aspecten van competitie: we doen verschillende opdrachten en sporten in team, met en tegen elkaar. Wie is de beste sportman of sportvrouw van de groep?

P2 - week van 13.04.2020: Teamspirit

Het magische woord om alle sportieve uitdagingen tot een goed einde te brengen. Niet alleen de traditionele sporten komen aan bod, maar ook tal van nieuwe sporten waarbij samenwerking centraal staat. Fun gegarandeerd! Opgelet: er is geen kamp op Paasmaandag 13.04.2020.

Z2 - week van 13.07.2020: Sportiefun

Een week waarin je een heel gevarieerd sportmenu voorgeschoteld krijgt: balspelen, toestelturnen, baseball, dans,… Sportieve pret van A tot Z!

Z8 - week van 24.08.2020: Sport Squad

Als je sportief bent en graag samen met vrienden stoer doet, dan is dit zeker iets voor jou. Jij en je teamleden krijgen uitdagende opdrachten die je samen aanpakt. Let op, je zal alle talenten en sterktes in jouw squad nodig hebben: teamsporters only dus!

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Omnisport kids

 • voor kinderen tussen 7 en 12 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u(30) met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Locatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Beuk en Noot
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en drankje mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • op al onze vakanties wordt bij de onderste leeftijdsgrens uitgegaan van het geboortejaar, wie dus pas op het einde van het jaar verjaart kan toch al deelnemen aan een vakantie
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 8 - week van 24/08/20 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020 28 augustus 2020 € 120 Schrijf in