Omnisport kids

€ 120
Leeftijd 7 tot 12 jaar (geboortejaar)
Sport Omnisport
Locatie Sporthal Beuk en Noot, Zoersel
Periode 23 augustus 2021 tot 27 augustus 2021
Overzicht periodes
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze kampen vinden plaats in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's:

P1 - week van 06.04.2021: Sportlevel X

Van level A naar level X. Jouw sporttalent groeit dag na dag. Ben je goed in balsporten of eerder in freerunning of dans, of heeft atletiek geen geheimen voor jou maar wil je nog beter worden in ver- of hoogspringen? Alles kan aan bod komen tijdens de Sportlevel X-week. Daag je vrienden uit en verken je limieten. 

Opgelet: er is geen kamp op Paasmaandag 06.04.2021.

P2 - week van 12.04.2021: Bootcamp

‘Fit fitter fitst’, dat is jouw leuze deze week. In groep trainen we onze spierkracht en uithouding aan de hand van originele oefeningen en we sporen elkaar aan om door te zetten. Niet voor slappelingen dus, maar de spiertjes zullen blij zijn. Wedden dat je tegen vrijdag wint bij het armworstelen met je papa!

Z2 - week van 12.07.2021: Hit the target

Het doel raken is het thema van deze kampweek. Elke dag kan je mikken en schieten op diverse doelen. Wat staat er allemaal op het programma? Boogschieten en archery tag zijn altijd succesnummers maar je zal ook andere mikspelen ontdekken met pijlen en ballen, groot en klein. Als dat geen voltreffer wordt!   

Z8 - week van 23.08.2021: Het omgekeerde kamp

Het kan niet gekker! Deze week doen we alles omgekeerd, we beginnen met het einde en eindigen met het begin. We doen de sporten achterstevoren en lopen achterwaarts. De kinderen tonen de moni’s hoe het moet en geven het goede voorbeeld.

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Omnisport kids

 • voor kinderen tussen 7 en 12 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u(30) met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Locatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Beuk en Noot
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en drankje mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • op al onze vakanties wordt bij de onderste leeftijdsgrens uitgegaan van het geboortejaar, wie dus pas op het einde van het jaar verjaart kan toch al deelnemen aan een vakantie
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

van tot Basisprijs Optie(s)
23 augustus 2021 tot 27 augustus 2021 27 augustus 2021 € 120 Wachtlijst
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK