Omnisport kids

€ 80
Leeftijd 7 tot 12 jaar (geboortejaar)
Sport Omnisport
Locatie Gemeentelijke sporthal, Lichtervelde
Periode 2 november 2021 tot 5 november 2021
Overzicht periodes
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze sportkampen gaan door in de sporthal van Lichtervelde. We kunnen gebruik maken van alles wat dit complex te bieden heeft, nl. sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen,... Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Week van 15.02.2021: Omnisport XL

De hele week staat in het teken van sport en spel maar dan in extra-large uitvoering. We werken met verschillende reuzeballen, hobbelpaarden, spelen reuze-vier-op-een-rij, reuzemikado, reuzetwister en noem maar op! En zelf zijn we ook XL wanneer we gaan sumoworstelen!  

Week van 12.04.2021: Pandora's teambox

Centraal op dit kamp staat Pandora’s Teambox. In deze box zitten een heel aantal spelletjes en opdrachten waarmee je als team aan de slag kan. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten we samenwerken en elkaar helpen. Een uiterst verrassend kampje!

Week van 12.07.2021: Challenge

Hou je van een uitdaging, in je eentje of in team? Tijdens dit sportkamp maak je kennis met alle aspecten van competitie. We doen verschillende opdrachten en sporten in team, met en tegen elkaar. Wie is de beste sportman of sportvrouw van de groep?

Week van 19.07.2021: Adventure

Tijdens dit sportkamp combineren we boogschieten met een flinke portie avontuurlijke omnisport. Op een speelse en veilige manier leren de kinderen de technieken van het boogschieten. Na een aantal oefenrondes, spelen we een tornooi. Wie wordt de Robin Hood van het kamp? 
Opgelet: er is geen kamp op woensdag 21.07.2021.

Week van 01.11.2021: Hit The Target

Het doel raken is de opdracht van de week. Elke dag kan je mikken en schieten op diverse doelen. Boogschieten en archery tag zijn altijd succesnummers maar je zal ook andere mikspelen ontdekken met pijlen en ballen, groot en klein. Als dat geen voltreffer wordt!
Opgelet: er is geen kamp op maandag 01.11.2021.

 

Deze sportkampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 14-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider.

Schrijf meteen in

Omnisport kids

 • voor kinderen tussen 7 en 12 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u30 met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Accommodatie

 • in de gemeentelijke sporthal, aan de Zandstraat
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

van tot Basisprijs Optie(s)
2 november 2021 tot 5 november 2021 5 november 2021 € 80 +5 plaatsen Schrijf in
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK