Omnisport kids

vanaf € 80
Leeftijd 6 tot 12 jaar
Sport Omnisport kids
Locatie Gemeentelijke sporthal, Lichtervelde
Periodes Zomer 2 - week van 13/07/20
Zomer 3 - week van 20/07/20
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze sportkampen gaan door in de sporthal van Lichtervelde. We kunnen gebruik maken van alles wat dit complex te bieden heeft, nl. sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen,... Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

KR - week van 24.02.2020: Sportiefun

De deelnemers van ons Sportiefunkamp krijgen een zeer gevarieerd sportmenu voorgeschoteld. Er wordt een brede waaier van sporten aangeboden zoals balspelen, toestelturnen, baseball, dans,…

Z2 - week van 13.07.2020: Future Games

Nieuwe sporten of gekende sporten in een nieuw kleedje. Dit is geen klassiek kamp, maar eentje waarin je zelf inbreng hebt. Je maakt zeker al kennis met kinbal, tchoukbal, poullbal en lacrosse maar ook met nieuwe spelvormen van klassieke sporttakken. We dagen je uit een nieuwe sport te vinden!

Z3 - week van 20.07.2020: Hit The Target

Het doel raken is de opdracht van de week. Elke dag kan je mikken en schieten op diverse doelen. Boogschieten en archery tag zijn altijd succesnummers maar je zal ook andere mikspelen ontdekken met pijlen en ballen, groot en klein. Als dat geen voltreffer wordt!

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider.

Schrijf meteen in

Omnisport kids

 • voor kinderen tussen 6 en 8 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u30 met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Accommodatie

 • in de gemeentelijke sporthal, aan de Zandstraat
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 2 - week van 13/07/20 13 juli 2020 tot 17 juli 2020 17 juli 2020 € 90 Schrijf in
Zomer 3 - week van 20/07/20 20 juli 2020 tot 24 juli 2020 24 juli 2020 € 80 Schrijf in