Volzet

Omnisport kids

Leeftijd 6 tot 12 jaar
Sporten Multisport, Omnisport
Locatie Gemeentelijke sporthal, Lichtervelde
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Ontdek waar je goed in bent in deze mix van sporten.

Deze sportkampen gaan door in de sporthal van Lichtervelde. We kunnen gebruik maken van alles wat dit complex te bieden heeft, nl. sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen,... Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Z2 - week van 08.07.2019: Circuskamp

We leren alles van het circus, van acrobatie tot behendigheid. Kunstjes met de diabolo en jongleren met doekjes, ballen en ringen, het kent tegen het eind van het kamp allemaal geen geheimen meer voor onze artiesten. Daarnaast leren we tal van acrobatische stunts en bouwen we piramides! 

Z3 - week van 15.07.2019: Omnisportkamp XL

De hele week staat in het teken van sport en spel, maar dan in X-large uitvoering. We werken met verschillende reuzeballen, spelen reuze 4-op-een-rij, reuzemikado, reuzetwister en noem maar op! Met bubble ball en levend tafelvoetbal is dit kamp compleet! 

Z4 - week van 22.07.2019: American sports

Een sportkamp helemaal in het teken van Amerika. We spelen verschillende typische Amerikaanse sporten zoals baseball, hockey, rugby, kickball en nog zoveel meer. De kinderen leren spelenderwijs enkele Engelse termen.

Z6 - week van 05.08.2019: Archery fun 

Naast het standaard pijl- en boogschieten gaan we ook schieten op elkaar tijdens onze sessies archery tag. Deze leuke variant op paintball - met pijl en boog - laat toe op een kindvriendelijke manier kennis te maken met deze sport. Waan je een echte held en verdedig je vlag door indringers op afstand te houden! 

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider.

Omnisport kids

 • voor kinderen tussen 6 en 8 jaar 
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 17u30 met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 
   

Accommodatie

 • in de gemeentelijke sporthal, aan de Zandstraat
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor vakantievoorwaarden van Sportievak vzw