Nieuw

Omnisport kleuters

€ 90
Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Sporthal Ter Steelandt, Rekkem
Periodes 16 augustus 2021 tot 20 augustus 2021
23 augustus 2021 tot 27 augustus 2021
Overzicht periodes
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

Dit sportkamp gaat door in sporthal Ter Steelandt in Rekkem. Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u tot 16u krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang.

We bieden een waaier van sporten en activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Week van 16.08.2021: Balfestival

We maken er een echt feest van met allerhande ballen. Gooien en vangen, rollen en laten rollen. De kleuters mogen zich elke dag uitleven met kleine en grote ballen, grote en kleine materialen, allemaal op kindermaat. Plezier gegarandeerd op het Balfestival.

Week van 23.08.2021: Sportspetters

De sportieve vonken vliegen in het rond. De kleuters maken kennis met diverse sporten en daarbij komen alle basisvaardigheden aan bod. Alle bewegingsvormen zijn verpakt in een mooi, kindvriendelijk kleedje zodat elke kleuter zijn fantasie ten volle kan gebruiken!

 

Deze sportkampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 14-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Kleutersport

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 18u met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Accommodatie

 • sportzaal en buitenterreinen van sporthal Ter Steelandt
 • onthaal in de inkomhal
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

van tot Basisprijs Optie(s)
16 augustus 2021 tot 20 augustus 2021 20 augustus 2021 € 90 Schrijf in
23 augustus 2021 tot 27 augustus 2021 27 augustus 2021 € 90 Schrijf in