Omnisport kleuters

Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Kleutersport, Omnisport
Locatie Sporting A, Antwerpen (ism sportdienst)
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (muv feestdagen).
Opvallend Inschrijvingen verlopen via onze partner.

Op deze sportkampen werken wij uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, bachelors en masters lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen. De kinderen worden in kleine groepjes ingedeeld waardoor een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider.

Vanaf 9u tot 16u krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten (waar mogelijk) en steeds aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid. 's Middags houden we een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er voor- en naopvang (details hierover via onze sportpartner).

Omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters zindelijk zijn en de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek.

Inschrijvingen voor deze sportkampen verlopen via Sporting A van Stad Antwerpen.

Als je problemen ondervindt bij de inschrijving, bel dan 03 338 97 44 of stuur een mail naar sportweken@antwerpen.be.

Antwerpen - Luchtbal

 • week van 02.08.21 - Schattenjacht
  Met behulp van een schatkaart gaan de kleuters op zoek naar de schat. We lopen, kruipen, huppelen en springen om een glimp op te vangen van de schat. In hun zoektocht zullen de kleuters een week vol sport en spelplezier beleven.
 • week van 09.08.21 - Megaturnvloer
  Een grote turnvloer is deze week ons domein. De kleuters ontdekken wat ze allemaal kunnen met hun armen, benen, bips en buik. We turnen erop los deze week!
 • week van 16.08.21 - Sportspetters
  De sportieve vonken vliegen in het rond. De kleuters maken kennis met diverse sporten en daarbij komen alle basisvaardigheden aan bod. Alle bewegingsvormen zijn verpakt in een mooi, kindvriendelijk kleedje zodat elke kleuter zijn fantasie ten volle kan gebruiken!
 • week van 23.08.21 - De sportplaneet
  Wij zoeken nog fitte jongens en meisjes die niet graag stil zitten maar heel veel willen bewegen en hun spieren tonen. Jij wil toch ook mee naar de sportplaneet, waar we elke dag andere sporten en spelletjes ontdekken?

inschrijven via onze partner

 

Antwerpen - Park Spoor Noord

 • week van 02.08.21 - De sporttrommel
  De sporttrommel is weer gevuld met tal van leuke sporten en spelletjes. Elke dag een nieuwe verrassing. Kom deze week ontdekken welke sport jij het leukste vindt en waarin jij uitblinkt!

inschrijven via onze partner

 

Antwerpen - Wilrijkse Plein

 • week van 09.08.21 - De sportexpeditie
  Sporty neemt jullie mee op sportexpeditie naar verschillende landen. We kijken op de landkaart en sporten zoals de locals doen. Honkbal in Canada, Afrikaanse dans en kangoeroes pakken in Australië! Wie durft de uitdaging aangaan met ons favoriete draakje?
 • week van 16.08.21 - Reis rond de wereld
  We gaan deze week op sportieve ontdekkingsreis rond de wereld. We lopen over het water, beklimmen bergen en sluipen langs gevaarlijke wegen. Een kamp voor de kleine avonturier.

inschrijven via onze partner

 

Berchem - School Fruithof

 • week van 02.08.21 - Coole kikkers gezocht
  Ben jij stoer en cool? Wil je wel eens dingen proberen die je nog nooit hebt gedurfd? Dan kan je je uitleven tijdens dit kamp voor coole kikkers. Wist je dat kikkers heel ver kunnen springen, maar ook heel veel truukjes kunnen met hun lange flexy benen? Echt cool!
 • week van 09.08.21 - Sportkriebels
  Huppen, huppelen, hinken of hinkelen? Klimmen of klauteren? Tijdens drie dolle sportdagen bewegen we er op los! We spelen met de parachute, gooien met kleine & grote ballen, springen in & uit hoepels en leven ons uit op een reuzegroot bewegingsparcours.

inschrijven via onze partner

 

Berendrecht - De Polder

 • week van 23.08.21 - Alles op wieltjes
  Kleuters zijn gek op bewegen en bewegende dingen. Dingen met wieltjes zijn dan ook supertof speel- en sportmateriaal voor onze kleine kapoenen. Als het maar rolt!

inschrijven via onze partner

 

Borgerhout - Luisbekelaar

 • week van 09.08.21 - Kampioenenbal
  Op het einde van de kampweek vieren we een kampioenenbal, maar eerst gaan we diverse sporten leren kennen en heel hard oefenen. Klaar voor de start?

inschrijven via onze partner

 

Deurne - Drakenhof

 • week van 05.07.21 - Sports and colours
  Zullen we samen sporten als blauwe smurfen of als witte tijgers? We fantaseren er op los: oei de regenboog is zoek. Niets is te zot tijdens deze sportweek. We verzamelen zoveel mogelijk kleuren deze week, maar sowieso als we heel hard ons best doen tijdens het sporten, dan kleuren onze wangen rood!
 • week van 12.07.21 - De dansende dwergen
  Wist je dat er in ons land dansende dwergen leven? Die kunnen niet normaal stappen maar dat vinden ze niet erg. Ze dansen met hun voetjes, bewegen met hun handjes en schudden met hun buikjes. We gaan op zoek naar deze grappige dwergen en leren hun danspasjes aan.
 • week van 16.08.21 - De sportjungle
  De hele zaal is onze jungle waarin verschillende sporten verstopt zijn. We sluipen en kruipen onder en tussen takken en bomen, we klimmen en klauteren naar boven, we lopen en springen zo snel en zo hoog we kunnen en we maken onze eigen jungledans.
 • week van 23.08.21 - Piratenkamp
  Schip ahoi scheepsmaatjes! We gaan deze week op schattenjacht en dat wordt een tocht vol grappige avonturen en sportieve uitdagingen. We klimmen en klauteren als echte piraten en als we de schat hebben gevonden, zingen en dansen we op ons eigen piratenlied.

inschrijven via onze partner

 

Ekeren - ’t Venneke

 • week van 05.07.21 - De Ballenhemel
  Wie gek is op ballen kan zijn hartje ophalen tijdens deze sportweek. We toveren voor jou en jouw vriendjes ongelooflijk veel verschillende ballen tevoorschijn. We rollen en gooien en mikken erop los tijdens dit kamp.

inschrijven via onze partner

 

Hoboken - Fort VIII

 • week van 19.07.21 - In het sporttoverbos
  De tofste tovenaars van het toverbos zijn op zoek naar dappere kleine kampioenen. Wil jij graag meedoen met de sporten en tegelijk enkele toverformules leren, dan ben je hier aan het juiste adres. Hokus Pokus Pilatus Pas, ik wou dat jij de grootste kampioen van de wereld was.
  Opgelet: er is geen kamp op woensdag 21 juli.
 • week van 26.07.21 - De sportplaneet
  Wij zoeken nog fitte jongens en meisjes die niet graag stil zitten maar heel veel willen bewegen en hun spieren tonen. Jij wil toch ook mee naar de sportplaneet, waar we elke dag andere sporten en spelletjes ontdekken?
 • week van 02.08.21 - Sportie in de disco
  Sportie neemt jullie deze week mee in de wondere wereld van muziek en dans! Onze kleine danssterren zingen en swingen de hele dag en zullen ’s avonds goed slapen.
 • week van 09.08.21  - Sportkriebels
  Huppen, huppelen, hinken of hinkelen? Klimmen of klauteren? Tijdens drie dolle sportdagen bewegen we er op los! We spelen met de parachute, gooien met kleine & grote ballen, springen in & uit hoepels en leven ons uit op een reuzegroot bewegingsparcours.

inschrijven via onze partner

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK