Omnisport kleuters

vanaf € 80
Leeftijd 3 tot 6 jaar
Sporten Omnisport, omnisport kleuters
Locatie Sportzaal Beverbos, Lichtervelde
Periodes Zomer 1 - week van 06/07/20
Zomer 2 - week van 13/07/20
Zomer 3 - week van 20/07/20
Duurtijd Van maandag tot vrijdag (tenzij anders vermeld).
Opvallend Sport en spel voor de allerkleinsten.

Deze kampen gaan door de sporthal van gemeentelijke basisschool Het Beverbos (uitgezonderd in de krokusvakantie) in Lichtervelde. We kunnen gebruik maken van alles wat dit complex te bieden heeft, nl. sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen,... Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang.

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

KR - week van 24.02.2020: Sportcarrousel

We hoppen op de sportcarrousel en stoppen telkens bij een andere sport. De kleuters leren nieuwe dingen en kunnen hun sportief talent tonen en verder ontwikkelen. Let op, deze week gaat door in de gemeentelijke Sporthal aan de Zandstraat 13 in Lichtervelde.

Z1 - week van 06.07.2020: Sports & colours

Zullen we samen sporten als blauwe smurfen of als witte tijgers? Niets is te gek tijdens deze sportweek. We verzamelen zoveel mogelijk kleuren en als we heel hard ons best doen, dan kleuren alvast onze wangen rood!

Z2 - week van 13.07.2020: De Fietspolitie

Train deze week mee met de fietspolitie en word superfit. Er staan megastoere fietsen te wachten om samen met jou het verkeersparcours te verkennen. Wedden dat je op het einde van dit rollend en racend kamp een beresterke superagent bent?

Z3 - week van 20.07.2020: Hocus Pocus Toverstaf

Heksje Minimax is haar toverstaf kwijt, waardoor ze geen Hokus Pokus meer kan doen. Samen gaan we op zoek naar de verloren staf maar er zijn natuurlijk enkele hindernissen. Je springt over beekjes, glijdt langs hellingen naar beneden, klimt weer omhoog, sluipt voorbij gevaren en uiteindelijk vind je de toverstaf. Een betoverende week!

Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Schrijf meteen in

Kleutersport

 • voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • omwille van de zelfredzaamheid moeten kleuters de leeftijd van 3 jaar bereikt hebben bij de start van de gekozen kampweek
 • een waaier van sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd van de kinderen
 • sportief plezier in leuke thema's
 • opvang vanaf 8u en tot 18u met springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,… 

Accommodatie

 • in Het Beverbos, sportzaal van de gemeentelijke basisschool
 • verschillende sport- en polyvalente zalen, binnen- en buitenterreinen
 • je brengt je eigen lunchpakket en gezonde tussendoortjes mee

Goed om weten

 • sportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag (uitzonderingen worden expliciet vermeld)
 • deelnemers die samen willen blijven kunnen dat melden bij inschrijving: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dergelijke vragen
 • er is geen georganiseerd vervoer naar de kampplaats: deelnemers komen met eigen middelen naar de kampplaats

Lees meer

 • de opgegeven deelnameprijs is een weekprijs: er zijn geen kortingen mogelijk indien de deelnemer één of meerdere dagen niet aanwezig kan zijn
 • klik hier voor de vakantievoorwaarden van Sportievak vzw

Schrijf in voor dit kamp

Periode van tot Basisprijs Optie(s)
Zomer 1 - week van 06/07/20 6 juli 2020 tot 10 juli 2020 10 juli 2020 € 90 Wachtlijst
Zomer 2 - week van 13/07/20 13 juli 2020 tot 17 juli 2020 17 juli 2020 € 90 Wachtlijst
Zomer 3 - week van 20/07/20 20 juli 2020 tot 24 juli 2020 24 juli 2020 € 80 Schrijf in