Home Sportkampen Praktische info

Sportievak zet je vakantie in beweging!

Je zoekt een tof en uitdagend sportkamp, aangepast aan jouw interesses en leeftijd? Dan zit je goed want Sportievak heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van sportkampen en vakanties. Bij ons komen de deelnemers op de eerste plaats. Op elke locatie staat een team van gediplomeerde sportlesgevers en animatoren voor je klaar. Ze leren je de kneepjes van je favoriete sport en zorgen voor leuke nevenactiviteiten.

Waarom kiezen voor Sportievak?

Je komt terecht op kwaliteitsvolle en leuke sportkampen of vakanties:

  • je krijgt dagelijks minimum 4 uren sport onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers (bachelors of masters LO, kleuterleid(st)ers , initiators en trainers)
  • sfeer en plezier zijn de troeven van de animatoren die jou een hele week entertainen
  • er is altijd een kampleider die er voor zorgt dat alles vlotjes verloopt
  • je kiest de formule die het best bij je past en je geniet een betaalbare prijs

Met of zonder overnachten?

Een sportkamp duurt standaard 5 dagen (tenzij anders vermeld) en wordt georganiseerd met of zonder overnachtingen. Kies je voor een buitenlandse vakantie, dan ben je iets langer op reis.

Sportkampen met overnachting zijn op verschillende locaties in Vlaanderen en Nederland mogelijk. Ze starten op zondagavond (onthaal tussen 18 en 19 uur) en eindigen op vrijdagmiddag (vertrek tussen 17 en 18 uur), tenzij anders aangegeven.

De sportlessen gebeuren in groepjes van 7 tot maximum 12 deelnemers, waardoor je heel veel kunt bijleren op een week tijd. Buiten de sportlessen staan gediplomeerde animatoren en een kampleider steeds voor je klaar. Je krijgt all-in prijzen met daarin alle sportlessen, nevenactiviteiten en verblijf in vol pension (overnachting, ontbijt, middagmaal, vieruurtje, avondmaal en dranken bij de maaltijden) inbegrepen.

De sportkampen zonder overnachting zijn een uitstekende en zinvolle manier om enkele dagen of weken sportief in te vullen. Bovendien vormen ze een prima opvangmogelijkheid.

Ook hier werkt Sportievak uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers. Als kamper leer je veel bij want we sporten in kleine groepjes van 10 tot 12 deelnemers waardoor we jou echt goed leren kennen en op jouw niveau afstemmen.

Kies je voor een sportieve vakantie, dan nemen we je mee naar het Comomeer in Italië. Ons vakantiecentrum Como Sportievak in Sala Comacina biedt plaats aan 40 à 45 personen en voorziet in alle comfort. Een enthousiast team verzorgt je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!

Hoe inschrijven?

Klik bovenaan in dit scherm op "nieuwe klant" als je voor het eerst bij ons inschrijft of op "inloggen" als je al een account hebt. Ben je nieuw dan maak je eerst éénmalig een account aan: je geeft je adresgegevens op en enkele basisgegevens van je kind(eren). Onthou het mailadres waarmee je inlogt en je paswoord, je hebt het nodig telkens je je account opnieuw wil raadplegen.

Daarna kan je op zoek naar jouw ideale sportvakantie: je vindt wat je zoekt het makkelijkst via onze vakantiezoeker. Je kan filteren op locatie, leeftijd en/of je favoriete sport.

Iets gevonden? Klik dan bij de gewenste periode op de knop "schrijf in", duid aan voor wie je dit sportkamp wil boeken en vul verdere info aan. Je krijgt op het einde van de inschrijving meteen een online betalingsscherm. Let op: soms zijn er uitzonderingen en wordt je inschrijving in wacht gezet. Eén van onze medewerkers contacteert je dan.

Na je inschrijving krijg je een mailtje ter bevestiging. Je kan je boekingen, kampinfo, medische fiche, fiscaal attest, ziekenfondsattesten, enz altijd terugvinden onder je account. Zo raak je niets kwijt en heb je alle info steeds binnen handbereik!

Heb je vragen?

bel 056 26 44 20   mail ons