Home Contact Team

Ons team

Voor de dagelijkse werking van Sportievak vzw staan het jaar rond negen vaste medewerkers in. Daarnaast werken wij – op tijdelijke basis – met tal van vrijwilligers, sportlesgevers en animatoren voor onze vakanties en extra murosactiviteiten.

Onze algemene werking staat onder toezicht van een raad van bestuur.


Suzy Vanwolleghem
Suzy Vanwolleghem   Algemeen directeur

Suzy coördineert de werking van de federatie. Je kan bij haar terecht met vragen over  PR en promotie, boekhouding en financiën, vakantiewerking en -aanbod, opleidingen, aanstellingen lesgevers… Verder staat ze ook in voor het personeelsbeleid, vertegenwoordigingen, coördinatie van het beleid en rapportering.

 • Opleidingen: Bachelor in Bedrijfsmanagement – Optie Marketing, Initiator Waterski, Trainer B Waterski, Olympisch Academicus (BOIC)
 • Favoriete sporten: waterski, alpine ski, windsurfen
Steven Dutry
Steven Dutry   Sporttechnisch Coördinator

Steven is de drijvende kracht achter ons project Como Sportievak in Italië. Daarnaast stelt hij ook aanbod voor volwassenen samen, stelt hij lesgevers aan voor Como Sportievak en het volwassenenaanbod, verzorgt opleidingen en bijscholingen, werkt aan rapportering en werkt hij mee aan onze sportdagen. 

 • Opleidingen: Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen - Bijzondere Bevoegdheid in Voetbal, Geaggregeerde in de Lichamelijke Opvoeding, Bewegingsconsulent, Initiator Snowboard, Sportfunctionaris, Initiator Waterski, Trainer B Waterski
 • Favoriete sporten: voetbal, snowboard, wakeboard, waterski, fietsen
Nathalie Lieutenant
Nathalie Lieutenant   Administratief Medewerker

Nathalie helpt je graag bij alle praktische vragen rond het vakantieaanbod, inschrijvingen en de verzekeringen voor buitenlandse vakanties. Ze staat ook in voor de interne en externe communicatie van Sportievak zoals het beheer van de website, het opmaken van brochures en flyers,…

 • Opleiding: Bachelor in Communicatiemanagement - Optie Journalistiek
 • Favoriete sporten: paardrijden, wandelen, alpine ski, fietsen
   
Tine Vanden Buverie
Tine Vanden Buverie   Sporttechnisch Medewerker

Tine is verantwoordelijk voor onze sportkampen in opdracht van externe partners: ze legt en onderhoudt de contacten, werkt voor elke aanvrager een gepast programma uit, stelt de nodige lesgevers aan en volgt het goede verloop van de kampweken op. Daarnaast is ze betrokken bij onze sportdagen en losse sportactiviteiten, bij meerdere projecten en volgt ze mee de vakantiewerking voor de jeugd op.

 • Opleiding: Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen - Optie Sportmanagement, Initiator Volleybal
 • Favoriete sporten: volleybal, beachvolley, waterski, lopen
Sophie Van Aelst
Sophie Van Aelst   Administratief Medewerker

Sophie is één van onze clubverantwoordelijken, ze helpt je graag verder met alle vragen rond sportverzekering of andere clubaangelegenheden. Daarnaast werkt ze mee aan de administratie rond en promotie van alle activiteiten van de federatie. Ze staat ook mee in voor de externe communicatie van de federatie.

 • Opleiding: Master in de Germaanse Filologie
 • Favoriete sporten: fietsen, badminton, wandelen
Eva Deparck
Eva Deparck   Sporttechnisch Medewerker

Eva volgt de aanstelling van monitoren op onze sportkampen en sportvakanties op. Daarnaast is ze één van onze actieve veldwerkers bij de organisatie en begeleiding van sportdagen en volgt ze mee de werking van de SportieGO!-clubs op de praktische organisatie van de sportkampen op.

 • Opleiding: Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, initiator voetbal, advanced duiker
 • Favoriete sporten: voetbal, snowboarden, hiken
Ine Louage
Ine Louage   Sporttechnisch medewerker

Ine is verantwoordelijk voor onze sportdagen en losse sportactiviteiten: ze werkt voor elke aanvrager een gepast programma uit en stelt de nodige lesgevers aan. Ook een groot deel van de logistieke werking achter de schermen neemt Ine voor haar rekening. Ook in de monitorenwerving voor onze sportkampen heeft Ine haar aandeel.

 • Opleiding: Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, Initiator Snowboard, Rescue diver Certification - Drysuit speciality
 • Favoriete sporten: dodgeball, snowboarden
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK