Home Ik sport alleen Sportieflex

een flexibel sportabonnement voor de ongebonden sporter

SportieFlex is een sportabonnement voor losse, ongebonden sporters die van afwisseling houden en misschien ook nieuwsgierig zijn naar voor hen onbekende sporten.

Met dit abonnement kan je het sportaanbod in jouw regio ontdekken en deelnemen aan enkele proeflessen of -trainingen. Ideaal om een sport uit te proberen, zonder verdere verplichtingen én met een degelijke verzekering. Extra voordeel aan je SportieFlex-abonnement: je bent je 24/7 verzekerd als je op eigen initiatief aan het sporten bent, tijdens fitness, joggen, wandelen, yoga, paardrijden, fietsen, rolschaatsen, turnen en zwemmen (limitatieve lijst).

Sporten ontdekken

Wil je weten in welke sportclubs je terecht kan? Via de link hiernaast of de knop hieronder kan je het aanbod ontdekken: je zoekt op gemeente, leeftijd of sport. Elke club vermeldt welk voordeel jouw SportieFlex-lidkaart oplevert. Enkel op vertoon van die lidkaart geniet je van de aangegeven voordelen.

Vanaf september 2020 zal je kunnen proeven van het sportaanbod in de sportclubs van de gemeente Zwevegem. Vanaf 2021 wordt het aanbod uitgebreid naar andere steden of gemeenten.

Ontdek de Sportieflex sportclubs

Gezond bewegen

Heb je een vraag over sport of bewegen, neem dan gerust contact op. We informeren en helpen je verder. Daarenboven houden we je via onze nieuwsbrieven op de hoogte van sportieve acties en weetjes.

24/7 sportverzekering

Ga jij regelmatig bewegen of sporten, alleen of met een groep vrienden, zonder dat je bent aangesloten bij een sportclub? Dan is er onze 24/7 sportverzekering om dit op een veilige manier te doen.

Hiermee ben je 24 op 24 en 7 op 7 verzekerd als je op eigen initiatief aan het sporten of bewegen bent. Zo kan je veilig aan je conditie werken zonder je direct te binden aan een sportclub. De verzekering dekt je voor lichamelijke ongevallen tijdens fitness, joggen, wandelen, yoga, paardrijden, fietsen, rolschaatsen, turnen en zwemmen (limitatieve lijst).

lees meer