Home Ik sport alleen Sportieflex

een flexibel sportaanbod voor de ongebonden sporter

SportieFlex is een sportaanbod voor losse, ongebonden sporters die van afwisseling houden en misschien ook nieuwsgierig zijn naar voor hen onbekende sporten.

Je kan het sportaanbod in jouw regio ontdekken en deelnemen aan enkele proeflessen of -trainingen. Ideaal om een sport uit te proberen, zonder verdere verplichtingen.

Sporten ontdekken

Wil je weten in welke sportclubs je terecht kan? Via de knop hieronder kan je het aanbod ontdekken: je zoekt op gemeente, leeftijd of sport. Elke club vermeldt welk voordeel jouw SportieFlex-lidkaart oplevert. Enkel op vertoon van die lidkaart geniet je van de aangegeven voordelen.

Neem altijd vooraf contact op met de club zodat je kan nagaan je kan/mag deelnemen aan een proef- of éénmalige les, rekening houdende met hun Corona-maatregelen.

Vanaf september 2020 zal je kunnen proeven van het sportaanbod in de sportclubs van de gemeente Zwevegem. Vanaf 2022 wordt het aanbod uitgebreid naar andere steden of gemeenten.

Ontdek de Sportieflex sportclubs

Veilig verzekerd sporten

Ongelukjes schuilen soms in kleine hoekjes. Wil je het SportieFlex-aanbod graag in alle veiligheid verkennen en beleven, dan is onze 24/7 sportverzekering de oplossing.

Extra voordeel: je bent ook buiten de SportieFlex proeflessen 24 op 24 en 7 dagen op 7 verzekerd als je individueel, met familie of vrienden recreatief aan het sporten* bent. Dus die mountainbikerit op zondagmorgen of dat wekelijkse looptochtje in je ééntje of in groep, geen zorgen over! De verzekering dekt je voor lichamelijke ongevallen.

Kostprijs:

  • 18 euro per persoon per jaar. Het jaar start vanaf het aansluiten van het abonnement.
  • Een tweede gezinslid betaalt 14 euro, derde en alle volgende gezinsleden zijn gratis onder de strikte voorwaarde dat alle gezinsleden op hetzelfde adres zijn gedomicilieerd. Bijkomende gezinsleden vallen onder dezelfde aansluitingstermijn als degene die als eerste aansloot, ongeacht het moment van aansluiting.

* uitgezonderd deelname aan wedstrijden, tornooien en competities en tijdens speedsailing, motorrijden, bergbeklimmen en parachutisme

Ik sluit aan

Gezond bewegen

Heb je een vraag over sport of bewegen, neem dan gerust contact op. We informeren en helpen je verder. Daarenboven houden we je via onze nieuwsbrieven op de hoogte van sportieve acties en weetjes.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK