Home Medewerkers Wij zoeken Animatoren

Animator worden bij Sportievak?

Heb je je attest van Animator in het Jeugdwerk?

Heb je zin om een pak toffe mensen te leren kennen?

Wordt animator op onze sportvakanties!

Je profiel

  • je bent minimum 16 jaar
  • je bent in het bezit van het Attest van Animator in het Jeugdwerk
  • je hebt een hart voor sport en jeugdwerk
  • je bent een creatieve, aanstekelijke duivel-doet-al
  • je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • je werkt graag in teamverband

Je opdracht

Op sportkampen met overnachting

Sportievak vzw organiseert tijdens de schoolvakanties sportkampen voor kids en jongeren van 3 tot 18 jaar. Als animator verzorg je de nevenactiviteiten: ‘sport en spel’ tussen of na de sportlessen (afhankelijk van het dagprogramma) en avondactiviteiten na het avondmaal. Jij bepaalt het programma en de uitwerking van de activiteiten maar je kan altijd een beroep doen op de andere teamleden voor assistentie. Het type activiteiten stem je uiteraard af op de leeftijd van de deelnemers.

Eens je aangesteld bent krijg je toegang tot de beveiligde pagina over je bestemming en kan je je taak voorbereiden. Er zijn materiaal- en animatiekoffers mee op elk kamp maar alles wat je activiteiten meerwaarde kan geven, mag je gerust meebrengen: muziek, verkleedkledij, documentatie met spelletjes,…

Samen met de kampverantwoordelijke en de sportlesgevers zorg je voor een goed verloop van de week en bezorg je de deelnemers een onvergetelijke vakantie.

Op onze vakanties aan het Comomeer in Italië

Tijdens de zomermaanden lopen in ons eigenste vakantiecentrum Como Sportievak sportieve jongerenvakanties. Een heel begeleidingsteam staat er in om alles in goede banen te leiden.

Als animator verzorg je overdag de activiteiten ‘sport en spel’ (afhankelijk van het dagprogramma) voor de deelnemers die niet aan het sporten zijn en ben je continu bij hen. ’s Avonds ben je de drijvende kracht om een avondactiviteit uit te werken. Daarnaast is het ook mogelijk dat je met de deelnemers op daguitstap trekt (stadsbezoeken), met het locale openbaar vervoer.

Jij bepaalt het programma en de uitwerking van je activiteiten maar je kan altijd een beroep doen op de andere teamleden voor assistentie. Het type activiteiten stem je uiteraard af op de leeftijd van de deelnemers. Samen met de sportlesgevers zorg je voor een goed verloop van de week en bezorg je de deelnemers een onvergetelijke vakantie.

Alle medewerkers op deze vakanties werken op vrijwillige basis. In return reis en verblijf je gratis (vol pension) en krijg je er een week vol zon, plezier en vakantiesfeer bovenop.

Herken je jezelf hierin?

Stel je kandidaat

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK