Home Scholen Onze locaties

Sportdagen op één van onze vaste locaties

Heb je geen eigen terrein of sportinfrastructuur of kies je voor specifieke activiteiten dan kan je terecht op één van onze vaste locaties, waar alles voorhanden is: sportmateriaal, infrastructuur, sanitair, voldoende grote terreinen, enz. Een overzichtje.

Het Vijverhof - Wevelgem

Adres: Marremstraat 3, 8560 Wevelgem

Het Vijverhof heeft een zes hectaren grote vijver en een strandzone. Perfect voor diverse strandspelen en watersporten zoals kajak, SUP, vottenbouw,... Daarnaast beschikken we over een groot grasveld dat geschikt is voor tal van uitdagende sporten (bv bubble ball, boogschieten, archery tag, enz).

Kleedruimtes en douches (basic) zijn voorzien in een loods op het terrein.

De Warande - Kortrijk

Adres: Ringlaan 30a, 8501 Kortrijk

De warande beschikt over tal van grasvelden en stukken verhard terrein waar een grote mix aan buitensporten kunnen worden georganiseerd. Daarnaast zijn er ook verschillende polyvalente ruimtes beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor onder andere dans. Deze locatie is geschikt voor een geweldige buitensportdag met grote of kleine groepen.

Het Klein Strand - Jabbeke

Adres: Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke

Aan het Klein Strand is het grote recreatiemeer met het glijbanencomplex een toplocatie voor een geslaagde sportdag. Het brede strand is perfect voor tal van spelen en op het meer kunnen we ons eigen vlot uittesten, leren waterskiën of gewoon plezier maken tijdens de watersplash.

In het vlakbij gelegen, recent gebouwde vrijetijdscentrum kunnen we bij regenweer terecht. We kunnen er ook tal van activiteiten doen zoals bubble ball, archery tag en nog zoveel meer.

Surfing Elephant Surfclub - Wenduine

Adres: Manitobahelling Oost (op het strand), 8420 Wenduine

Surfing Elephant Surfclub is gelegen aan het strand van Wenduine. Je kan hier terecht voor surf- en kitelessen, beachgames, rafting, skaten op de dijk en nog heel wat meer. Hier beleef je een sportdag vol zon, zee, strand en sport!

Voor grote groepen kan worden uitgeweken naar watersportclub De Windhaan in De Haan.

J-Club - De Panne

Adres: Blauwe Distelweg 2, 8660 De Panne

Het jongerenhotel J-Club ligt in het hartje van de Westhoek, middenin een uniek duinlandschap en op slechts een kwartiertje stappen van strand en zee. Buiten kunnen we gebruik maken van twee tennisvelden, een omnisportveldje en de duinen om in te sporten. Binnen beschikken we over een grote zaal die kan gebruikt worden voor dans.

Op wandelafstand ligt ook het nieuwe gemeentelijke sportcomplex De Oosthoek, met tal van grote sportzalen, een prachtige danszaal en een mooi klimzaal. Opties genoeg om gevarieerde sportdagen te voorzien.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK