Home Senioren Neos

Sportievak en Neos: actieve partners

De tijd van stilzitten is voorbij, al is dat bij de meeste Neos-leden nooit aan de orde geweest. Je trekt erop uit, ontdekt en verkent, je geniet en beleeft. Geen luie zetel voor jou, wel integendeel! Je blijft graag actief en sportief, want dat is goed voor de gezondheid én het sociale contact. Iedereen wordt aangespoord om te bewegen en in beweging te blijven, ook al ben je de 60, 70 of 80 voorbij.

Wel, goed nieuws, want Neos heeft een nieuwe partner aangetrokken die jou wil verleiden om meer te gaan sporten en bewegen. Omdat sportief genieten ook een actiepunt van Neos is!

Sport op maat

Sportievak zet iedereen in beweging, dat is het motto van deze door Sport Vlaanderen erkende sportfederatie, die een jarenlange ervaring heeft als sportorganisator voor diverse doelgroepen.

“Van kleuters tot senioren, via sportdagen, sportieve evenementen, clubwerking of sportkampen, op elk niveau en elke schaal, wij willen iedereen aan het bewegen en het sporten brengen”, stelt directeur Suzy Vanwolleghem. “Het is een uitdaging om voor de Neos-leden en afdelingen sportieve activiteiten te ontwikkelen. Ons team is er klaar voor!”

Voordelen voor Neos-leden

Het partnership met Sportievak biedt jou bovendien ook een aantal bijkomende voordelen.

Je krijgt als Neos-lid meer verzekering voor dezelfde prijs (voortaan geen franchise meer,…).

Bied je via je Neosafdeling sportactiviteiten aan, dan kan je via je aansluiting bij Sportievak een tegemoetkoming voor sportdeelname bekomen bij jouw mutualiteit. Wie welke tegemoetkoming geeft, vind je hier in een overzichtje.

En je krijgt een fikse korting op de kostprijs van (binnenlandse) sportkampen/vakanties georganiseerd door Sportievak, ook bij deelname van gezinsleden en kleinkinderen.

Fietspechbijstandsverzekering

Via Sportievak krijg je een fikse korting op de fietspechbijstandsverzekering van de VAB.

Voor slechts 25 euro geniet je van het full-option pakket BeNeLux zonder beperking in aantal keren tussenkomst. Normaal kost zo’n verzekering 45 euro/persoon.

Er zijn twee instapdata:

  • 1 januari - inschrijven vóór 5 december
  • 1 juli - inschrijven vóór 13 juni

Je tekent in voor een volledig kalenderjaar.

Klik hier voor een kort overzicht van deze verzekering.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van deze verzekering.

Vraag en aanbod

Graag met Neos en Sportievak de sportieve toer op? Vraag dan zeker je Neos-club om een sportactiviteit te organiseren!

Dacht je aan een sportieve wandeling, een begeleide fietstocht, rugscholing, stoelgym, volksspelen, kubb, boogschieten,… Of eerder aan een initiatie windsurfen, yoga of nordic walking? Laagdrempelig sporten of meer uitdagende activiteiten uitproberen, bij Sportievak ben je aan het juiste adres.

Klik hier voor de clubondersteuning aan de Neos-afdelingen.


Wat kunnen we voor je doen? 

Sportievak werkt jouw idee uit of je kiest uit ons ruime aanbod. 

Bekijk onze brochure           Stuur ons je vraag