Home Senioren Neos

Sportievak en Neos: actieve partners

Neos, de snelst groeiende seniorenvereniging van Vlaanderen

Zin om af en toe te op stap te gaan of te sporten met andere senioren uit je gemeenten? Met een fijne groep mensen voor wie vriendschap en gezelligheid centraal staan? Maak dan eens kennis met Neos, hét Netwerk van ondernemende senioren. Bij Neos tref je oude en nieuwe vrienden, mensen met een open geest die houden van cultuur en avontuur, voordrachten en bedrijfsbezoeken, reizen en genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Wat denk je van samen fietsen en wandelen langs de mooiste routes, en daarna een glas drinken, lekker eten samen? Met Neos beleef je heerlijke pensioenjaren, “de tijd van ons leven”, net zoals de 36.000 andere leden. Voel je het al kriebelen? Neem eens contact met de lokale afdeling. Zoek de club in je buurt op www.neosvzw.be.

Sportievak zet Neos in beweging

De tijd van stilzitten is voorbij, al is dat bij de meeste Neos-leden nooit aan de orde geweest. Je trekt erop uit, ontdekt en verkent, je geniet en beleeft. Geen luie zetel voor jou, wel integendeel! Je blijft graag actief en sportief, want dat is goed voor de gezondheid én het sociale contact. Iedereen wordt aangespoord om te bewegen en in beweging te blijven, ook al ben je de 60, 70 of 80 voorbij.

Wel, goed nieuws, want Neos heeft met Sportievak een partner die jou wil verleiden om meer te gaan sporten en bewegen. Omdat sportief genieten ook een actiepunt van Neos is!

Voordelen voor Neos-leden

Het partnership met Sportievak biedt jou bovendien ook een aantal bijkomende voordelen.

Je krijgt als Neos-lid meer verzekering voor dezelfde prijs (voortaan geen franchise meer,…).

Bied je via je Neos-club voldoende sportactiviteiten aan (minimum 2 x/maand), dan kan je via je aansluiting bij Sportievak een tegemoetkoming voor sportdeelname bekomen bij jouw mutualiteit. Wie welke tegemoetkoming geeft, vind je hier in een overzichtje.

Je krijgt als Neos-lid ook een fikse korting op de fietspechbijstandsverzekering van VAB. Inschrijven via je club.

Je krijgt een mooie korting op de kostprijs van sportkampen/vakanties georganiseerd door Sportievak, ook bij deelname van gezinsleden en kleinkinderen. Informeer bij je club wat je hiervoor moet doen.

Vraag en aanbod

Graag met Neos en Sportievak de sportieve toer op? Vraag dan zeker je Neos-club om een sportactiviteit te organiseren!

Dacht je aan een sportieve wandeling, een begeleide fietstocht, rugscholing, fitgym, volksspelen, kubb, boogschieten,… Of eerder aan een escape game, archery tag, nerf batlle of team challenge? Laagdrempelig sporten of meer uitdagende activiteiten uitproberen, bij Sportievak ben je aan het juiste adres.

Heb je als club een eigen idee dat je graag uitgewerkt ziet? Ook dat kan! Wij organiseren elke vorm van sportieve uitstap of vakantie op aanvraag.

Sport à la carte dus, helemaal op jouw maat! Jouw idee + onze aanpak = succes gegarandeerd!

Wat kunnen we voor je doen? 

Stuur ons je vraag             Bel ons

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sportievak gebruik van cookies. Meer informatie   OK