Home SportieGO! Wingene - deelnemersinfo

SportieGO! Wingene - praktische info

Algemeen

De sportlessen van SportieGO! Wingene gaan door op woensdagnamiddag van 14u30 tot 16u inde gemeentelijke sporthal aan de Beernemstraat 23 in Wingene.

Er is ruime parkeergelegenheid. De deelnemers melden zich wekelijks aan bij de lesgever van Sportievak.

Sportdata en lessen

volleybal 26 sept - 3 okt - 10 okt 2018
judo 17 okt - 24 okt - 7 nov 2018
basketbal 14 nov - 21 nov - 28 nov 2018
baseball 5 dec - 12 dec - 19 dec 2018
kidsyoga 9 jan - 16 jan - 23 jan 2019
omnisport 30 jan - 6 feb - 13 feb 2019
voetbal 20 feb - 27 feb - 13 ma 2019
tennis 20 ma - 27 ma - 3 apr 2019
omnisport 24 apr * - 8 mei - 15 mei 2019

Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en op woensdag 1 mei 2019.

Uitzondering! Op woensdag 24 april 2019 is er geen gewone SportieGO!-les voorzien maar kunnen de kinderen vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten van de buitenspeeldag!

Kledij en andere benodigdheden

  • sportieve kledij en schoeisel (geen zwarte zolen voor binnen!)
  • drinkbus/flesje water (geen sportdranken of frisdranken)

Afspraken en reglement

AANWEZIGHEID OUDERS TIJDENS DE LESSEN: ouders brengen hun kinderen naar de sportzaal en komen hen na de les weer ophalen. Het is niet de bedoeling dat de ouders gedurende de hele les blijven toekijken. Indien dit wel gebeurt verwachten we ook stilte, zodat de kinderen en de lesgevers niet gestoord worden.

CONTACT OPNEMEN: je kan voor alle vragen terecht op het kantoor van Sportievak op het nummer 056/26 44 20, ook voor dringende gevallen. Wij kunnen steeds de lesgever van Sportievak voor je contacteren.

Persoonsgegevens verstrekt via inschrijving worden opgenomen in het klantenbestand van Sportievak vzw. Afbeeldingen van deelnemers kunnen worden gepubliceerd. Bij inschrijving verklaren de deelnemers en/of hun ouders zich hier mee akkoord. U hebt recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens en kan hiervan steeds verbetering of verwijdering vragen (wet op privacy 08/12/1992). Inschrijven impliceert dat de deelnemers kennis namen van en akkoord gaan met het reglement.

Medisch attest

Sportievak vzw en haar aangesloten clubs treffen alle nodige maatregelen om het sporten veilig en medisch verantwoord te laten verlopen (o.a. door gediplomeerde sportlesgevers, aangepaste sportaccommodatie en -materiaal, …).

Niettemin kan de federatie/club niet inschatten of uw kind geschikt is om sport te beoefenen. Een medische keuring is niet vereist voor de verzekering maar willen we, in het kader van het gezond sporten, ten zeerste aanraden.

Twijfelt u of een medische keuring voor uw kind noodzakelijk is, gebruik dan de interessante tool op www.sportkeuring.be Een medische keuring is 1 jaar geldig.

Contactgegevens van de sportclubs

Heeft uw zoon/dochter na afloop van het sportjaar een sport gevonden die hem/haar helemaal ligt, neem dan gerust contact op met de betreffende club voor verdere info over aansluiting.

SPORTTAK SPORTCLUB WEBSITE
baseball Baseball club Braves Brugge www.brugge-braves.be
basketbal Basketbalclub De Westhoek Zwevezele www.bbcdewesthoek.be
judo Judoclub Kodokan Wingene www.kodokanwingene.be
omnisport SportieGO! www.sportievak.be
tennis TC Aquila www.tcaquila.be
volleybal Elckerlyc Volleybal Zwevezele www.volleyzwevezele.peepl.be/nl/site/
voetbal KVC Wingene www.kvcwingene.be
yoga Kinderyoga Marieke kinderyogamarieke.weebly.com